Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLERÇİN KOLEJİ ANAOKULU ŞENLİKLERİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

30 Nisan 2018 Pazartesi 12:55:53 ÖS 1186 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Kolejinde 28.04.2018 Cumartesi günü 4 Yaş A, 4 Yaş B, 5 Yaş A ve 5 Yaş B sınıfları tarafından büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan “Anaokulu Şenlikleri” programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Esin – Burhan GÜLERÇİN Konferans Salonunda gerçekleşen program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı.Ardından Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ  tarafından bu güzel ve heyecanla beklenen günün konuşması yapıldı. Okul Müdürümüz öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı. Öğrencilerimiz ise heyecanla hazırladıkları gösteriler için sahneye çıktılarında büyük alkışlar eksik olmadı.
Program anaokulu öğretmenlerimiz Firdevs KARAGÖZ,Eda DOĞRU,Melike DALKIRAN, Gamze KAYALI’nın hazırlamış olduğu dans gösterileriyle başladı. Ardından sırasıyla Halk Oyunları öğretmenimiz Abdullah ÇOŞKUN, İngilizce öğretmenimiz Merve KÖROĞLU, Drama Öğretmenimiz Özden KAYA , Bale eğitmenimiz Çınar ÇULCUOĞLU, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Serhan SERİNOĞLU,  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aslıhan BUKSUR anaokulu öğrencileri ile hazırlamış olduğu keyifli gösterilerle programımız devam etti. 
Programda Müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU ,3- 4 yaş ve 5 yaş öğrencilerimiz ile ayrı ayrı sahne alarak hazırlamış oldukları ritim Show ile  gösterilerini yaptılar.Ve sahneye öğrencimiz  4  yaş B sınıfı öğrencimiz Elif Neva ÖZOĞUL ile velimiz aynı zamanda Müzik Öğretmeni olan Süleyman ÖZOĞUL birlikte çıkarak söyledikleri şarkılarla büyük alkış topladılar.
Güzel geçen bir yılı daha bitirerek anaokulundan mezun olan  5 Yaş öğrencilerimizee sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgesi verilmesiyle programda sona gelindi. Geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ