Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

HAZIRSANIZ GİDİYORUZ - ANTALYA KAMPI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

19 Nisan 2018 Perşembe 06:24:39 ÖÖ 1040 kez okundu.

Sevgili Öğrencilerimiz, Çok Değerli Velilerimiz,

Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin çok yönlü, bireysel karar alabilen, özgüveni yüksek, girişimci ve kendini en iyi seviyede ifade edebileceği, bol çeşitli bir çok organizasyonlarımızı sizlerle birlikte gerçekleştirmenin 9 yıldır, haklı gururunu yaşıyoruz. 2017 - 2018 Eğitim ve öğretim yılının bitmesine çok az bir zamanın kaldığı şu günlerde, yoğun geçen bir dönem sonunda öğrencilerimize küçük bir karne hediyesi olacak, arkadaşları ile unutulmayacak bir anı olarak hafızalarına kazınacağı Antalya Kampı etkinliğimize tüm kurumlarımızdan sınıf rehber öğretmenimiz aracılığı ile katılabilirsiniz.

Talep toplama ve son başvuru tarihi, 04 Mayıs 2018 tarihi olup, gerek hotel rezervasyonu gerekse sınırlı sayıda kontenjanımızdan dolayı bu tarih den sonra ki başvurular maalesef kabul edilmeyecektir. Kampımız katlım ücreti 650 TL olup, ödemelerinizi isterseniz peşin, isterseniz parçalı ödeme yöntemi ile vade farksız yapabilirsiniz. 04 Mayıs 2018 son başvuru tarihli gezimize örneğin 300 TL PEŞİN - DİĞER KALAN KISMI 7 Haziran 2018 TARİHİNE KADAR 2 VE YA  3 PARÇALI OLACAK ŞEKİLDE ÖDEYEBİLİRSİNİZ. Farklı seçenek ve talepleriniz için, Lütfen hafta içi: 09:00 - 16:30 saatleri arasında okulumuzun (0282) 738 20 10 / 11 nolu iletişim numarasından, iletişime geçerek bilgi alabilir, görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Peşin ödeme yapılan başvurularda, olası iptal durumunda, varsa sırada ki başvuru kabul edilip para iadesi yapılmakta ancak parçalı ödemelerde ki iptal durumunda verilen peşinatta para iadesi maalesef yapılamamaktadır. Kontenjanımız 42 kişi ile sınırlı olup, araçlarımızda 4 öğretmen 2 şoför, 1 servis görevlisi bulunmaktadır. Katılan tüm veli ve öğrencilerimizin; zorunlu seyahat sigortası, iki gece konaklama, ulaşım, transferler, araç içi ikramları ücrete dahil olup, özel tüketim ve diğer harcamaları fiyata dahil değildir.

08 Haziran 2018 akşamı okul önünden hareketle başlayacak, Antalya Kampımız, 11 Haziran 2018 tarihi ile tamamlanacaktır. Kampımız, Her şey dahil hotel konseptli olup, tüm katılımcılarımız gün boyu hotelin tüm aktivite ve etkinliklerinden faydalanacaktır, belirtilen tarihler içinde hotel dışına kesinlikle çıkılmayacaktır. Aile ile birlikte katılımlarda çocuk ücretsiz değildir, belirtilen fiyat kişi başı geçerlidir.

Tüm katılımcılarımıza, şimdiden bol keyfili bir tatil diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ