Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLERÇİN KOLEJİNDE ÇOCUK EDEBİYATI GÜNLERİ

09 Mart 2018 Cuma 11:24:18 ÖÖ 1247 kez okundu.

Okulumuzda 27.02.2018-09.03.2018 tarihleri arasında çocuk edebiyatının önde gelen usta kalemlerinden Mehmet GÜLER’in kitap standı açıldı. Kitap standında yazarımızın kitapları sergilendi ve öğrencilerimizle buluşması sağlandı. 09 Mart Cuma günü ise usta kalem Mehmet GÜLER ile okulumuzda söyleşi düzenlendi. Öğrencilerimiz söyleşiyi dikkatle ve merakla dinlediler. Çok keyifli geçen söyleşi sonrasında yazarımız imza günü düzenledi. Öğrencilerimiz kitaplarını yazarımıza imzalattı.Bu imza günü vesilesiyle bizler usta yazar ile tanışma fırsatı bulduk.
Amaç bizlere kitap okuma sevgisi aşılamak, bizlerin kitaplara karşı ilgimizi arttırmak ve kitap okumamızı sağlayarak hayal ve yorum gücümüzü arttırmaktır. Aynı zamanda bizleri okuduğumuz kitapların yazarlarıyla tanıştırarak bizlerin ileride hatırlayacağımız güzel bir anı sahibi yapmaktır.
Usta kalem Mehmet GÜLER’in eserleri birçok dergi ve gazetede yayımlanmıştır. Çok sayıda öyküsü yurt içinde ödül alan yazarımız, edebiyat dünyasında kendine önemli bir yer edinmiştir.
Kurumumuz adına bize ayırdığı vakit için sonsuz teşekkür ediyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ