Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ’NDE YABANCI DİL ŞENLİĞİ

15 Şubat 2018 Perşembe 13:34:42 ÖS 1128 kez okundu.

Büyük bir heyecanla ve merakla beklenen “Yabancı Dil Şenliği” etkinliğimizi ilkokul öğrencilerimiz ile 13 Şubat tarihinde gerçekleştirdik. İlçemizde ilk kez yapılmış olan etkinliğimize katılım yoğundu. Programımız “Culture Show” etkinliği ile başladı. Görev alan öğrencilerimiz sorumlu oldukları ülkelerin tanıtımını yaptılar. Bu etkinlik ile öğrencilerimiz hem bilinçlendiler hem de farklı kültürlere dair normları öğrendiler. Almanca tiyatro, ve farklı yaş gruplarına yönelik İngilizce tiyatro oyunları sergilendi.
Bu etkinliklerimizden sonra sıra farklı oyun stantlarına geldi. Bu stantlarda “bowling game, memory game, catching the fish, balance the ball, Wheel game, cup game, elephant march, balloon bob, chain tag, body letters,” gibi oyunlar oynandı. Her biri farklı beceri ve bilgiye yönelik olan oyunlarımızda öğrencilerimiz tercih ettikleri oyunlara yönelip yeteneklerini gösterdiler.
Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler. Sıra ortaokul öğrencilerimizin yabancı dil şendliğinde. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ