Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜL-CE DERGİSİ YENİ YILDA YENİ SAYISIYLA OKURLARIYLA BULUŞTU

03 Ocak 2018 Çarşamba 13:35:47 ÖS 1045 kez okundu.

Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün ürünü olan GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZ, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU danışmanlığında Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz tarafından 22.12.2016 Perşembe günü ilk sayısıyla okurlarıyla buluşmuştu.  Dergimiz daha sonra ikinci sayısıyla okurlarının karşısına çıkmıştı.  
Her bir satırında öğrencilerimizin izlerinin olduğu bu muhteşem dergilerin son sayısı yeni yılın ilk günlerinde okurlarıyla buluştu. Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz edebiyata ve dergiciliğe devam dedi. 03.01.2018 Çarşamba günü GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZİN üçüncü sayısı dağıtıldı. Heyecan ve gurur dolu anlar yaşayarak dergimizi okulumuzda dağıttık. İnanç, azim, çalışma ve isteğimizin karşılığını bu sayımızla almaya devam ettik.
Dergimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve derginin danışmanlığını yapan Türk Dili ve Edebiyat öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU’NA teşekkür ederiz. Dördüncü sayımız için bizi takipte kalın.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ