Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

GELENEKSEL KIŞ KONSERİMİZ İLE YİNE MUHTEŞEMDİK…

27 Aralık 2017 Çarşamba 08:41:22 ÖÖ 2846 kez okundu.

İlçemiz Çerkezköy sanat severlerinin yanı sıra öğrenci ve velilerimizinde yoğun ilgi gösterdiği geleneksel kış konserimiz öğrencilerimizin solo ve koro performanslarıyla büyük beğeni topladı. Sahnesi, kokteyli ve açılışta okulumuz Dijital Medya ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerimizin Çerkezköy ve çevresinden 20 öğrenci 35 adet fotoğraf dan oluşan kadraj ve doğa temalı fotoğraf sergisinin de yer aldığı kış konserimiz 25 Aralık 2017 Pazartesi akşamı Çerkezköy halk eğitim merkezinde gerçekleşti. Konserimizde toplam 170 öğrencimiz görev alırken yaklaşık seyirci tahmini 1700’ü gördü, Geleneksel kış konserimize Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü Sayın, İrfan Danışmaz, Kurucumuz Sayın Sait Bülent ve Değerli eşi Sayın, Deniz Gülerçin ve Okul aile birliğimizin değerli temsilcileri katıldı. Ayrıca bölgemiz genelinde Okul Müdürlerimizde katılarak bizleri onurlandırdı.
Konserimizin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürümüz Sayın, Ömer Kürklü “ Çocuklarımıza eğitimde olmak üzere sosyal anlamda da elimizden gelen gayreti ve çalışmayı gösteriyoruz. Amacımız çocuklarımızı geleceğin Türkiye’si için en iyi şekilde yetiştirmektir. Gülerçin’li olmak ayrıcalıktır. Çocuklarımızı başarıya götüren çalışmaları yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler sadece akademik anlamda değil, ülkesini, devletini ve bayrağını seven bireyleri en iyi şekilde yetiştirmek için gayret ediyoruz. Emin olun ki çocuklarınızı, kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz. Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu da eğitimdir. Bugüne kadar okulumuzu kamu okullarından ayırt etmeyen ve her programımıza katılım gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e ve Şube Müdürü İrfan Danışmaz’a da ayrı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Hemen ardından, Genel sanat yönetmenliğini Okulumuz Müzik Öğretmenimiz Gülben Kıyıcıoğlu ‘nun yaptığı geleneksel kış konserimiz öğrencilerimizden ilk olarak şan’da Sıla Akbulut ,piyano eşliğinde EylüL Sevim ve bağlama eşliğinde  Ece Nisa Karaca  ‘’ÜSKÜDARA GİDERİKEN’’ şarkısı icra edilip seslendirildi. Ardından şan’da İlke Kurşun piyano eşliğinde Ayşenur Özman ‘’ Herşey Bitmiştir Artık’’  sanat müziği ile sahnede yer aldılar. Gecenin onur konuklarından Bağlama eşliğinde sayın velimiz Zeynel Gündoğdu , piyano eşliğinde ise Müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU ve Şan’da öğrencimiz Kutay Akbaba Sarı  Gelin türküsünü  ;hemen ardından  öğrencimiz Bengisu Bozkaya Gülmek İçin Yaratılmış adlı sanat müziği seslendirildi
Minik yeteneklerimizden  3- 4-5YAŞ Anaokulu Davul Koro Show seyirci ile buluştu
Gitar eşliğinde satranç öğretmenimiz  Ceylan Aslan- keman eşliğinde müzik Öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU  Şan’da öğrencimiz Tuanna Sena Koca Tatlım tatlım adlı parçasını seslendirdi. Hemen ardından  Solo Şan’da öğrencimiz Sefra ilhan ve bağlama eşliğinde velimiz Zeyne Güğdoğdu Beyaz Giyme Toz Olur Türküsü ile sahnede  yerini aldı. Sonrasından  Tek Başına şarkısı ile Deniz Hatice Ilgın  hemen ardından Aybüke Durak ‘’Olmaz ‘’adlı sanat müziğini seslendirdi.
Solo şan’ da Deren Defne Kabaklar, keman eşliğinde Harun Atansay, piyano eşliğinde Hira Ölker gitar eşliklerinde Tuğra Tamay Yılmaz – Barış Baykal ve İşaret dilinde Gülizar Yılmaz  Hayat Bayram Olsa şarkısı ile farkındalıklarını yarattı.
Müzik öğretmenimiz Gülben Kıycıoğlu yönetiminde; Piyanoda  öğrencimiz Kaan Akbulut  Bateride  Atakan Erbay eşliğinde  9/A sınıfı melodika  ve 6/C sınıfı kız korosu’’ Samanyolu- Çöpçüler, Maçka yolları’’ şarkılarını icra edip seslendirdiler.
 Sıra trio grubunda olurken Piyano eşliğinde Öğrencimiz Eylül Sevim keman eşliğinde müzik öğretmenimiz Gülben Kıycıoğlu ve bateri eşliklerinde öğrencimiz Burak Kır ve Atakan Erbay’ın icra edecekleri eserler ile öğrencimiz Toprak Yurtsever Düştüm Mapus damlarına derken ardından yıldızların altında şarkısı ile Melisa Bilgen…   Yalnızlık senfonisi ve sil baştan şarkıları için Ümmügül Ünlü, hemen sonrasında Asya Altay Kanatlarım var ruhumda pop şarkılarıyla sahnede yerlerini aldılar.  Ardından sahne piyano sihirli sesine bırakılarak Solo piyanoda Selin Minareci Yaşasın Okulumuz adlı şarkıyı icra etmek üzere sahneye davet edildi. Solo piyanoda Derin Ecrin Tunç zeybek adlı eseri ile , ardından Umut Akbulut  ilkbahar eserini icra ettiler. Solo piyanoda Eylül Emirali FİFİ- AY VE FER adlı eserleri icra etmek üzere sahneye davet edildi.  Solo piyanoda Melek Kiraz’ı  jingle bells ve Gönül eserlerini icra ettti. Solo piyanoda Naz Kırmızıgül Kalinka ve Love me tender adlı eserler ile sahnede yerini aldı.
Çeşirtli müzik türlerin yer aldığı Geleneksel Kış Konserimizde öğrencilerimizden Utku Aktaş’ın seslendireceği ve dans figürleriyle  Doruk Kurtçu ve Ela Kırmızıgül  rep müzik contra ötesi ile sahnede seyirci tarafından büyük alkış aldı. Sınıf öğretmenimiz Nevzat Başar’ı acem türküsünü seslendirdi.  Bateri eşliğinde  öğrencimiz Vahit Emir Ayvazoğlu ile ilkokul 3/A-3/B sınıfı ritim Koro grubumuz sahnede yerini aldı.
Küçücük yaşlarına rağmen sahnede star olan solo şanda Anaokulu öğrencimiz Bade Akçam mavi boncuk adlı şarkısını seslendirdi. Hemen ardından Öykü Güngör Nazende sevgilim ile seyirci ile buluştu. 1/B sınıF öğretmenimiz Nevzat Başar ve öğrencisi  Osman Yiğit Aydoğar ‘’Sivasın yollarına’’ türküsü dediler. Sonrasında İlkokul müzik kulübümüzden Ezginaz Yılmaz, Melek Kiraz, Derin Ecrin Tunç, Sevde Nur Servet, Emine Aleyda Eren Amara Ecrin İlhan Elif Destina Öztürk Aslı Nur Şahin Ceylin Naz Cengiz ‘’yağmur yağıyor  bak postacı geliyor kardeş olun ve şampiyano şeker ‘’şarkıları ile sahnede yer aldı.
Bateride Atakan Erbay piyanoda Kaan Akbulut, kemanda Müzik Öğretmenimiz Gülben Kıycıoğlu ile Lise Rock grubu ‘’Senden Daha güzel  Ele güne karşı we where rock you ve haydi gel içelim’’ şarkıları ile sahnede yerini aldı.
Solo bağlamada Ece Nisa Karaca kıyılı halayı ve dam üstüne Çul serer adlı türkülerini icra etti.
Gitar eşliğinde öğrencimiz Şeymanur Şahin ve Şan’da Zeynep Ersükmeni Yemen türküsü ve Nayino türküsü ile seyirci ile buluştu.
Gözlerin bir için su, Muhabbet Bağına, etme eyle canım, arkamdan tas tas su dökmeyi bırak şarkıları ile sahne  Ortaokul öğrencilerimizden oluşan gençlik koromuza birakıldı.
          Solo ve koro  performansları ile konserimiz muhteşem bir şekilde tamamlandı. Konserimiz sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Hüseyin Gümüş ve Kurucumuz Sait Bülent Gülerçin  ve Değerli Eşi Sayın Deniz Gülerçin öğrencilerimizi ve müzik Öğretmenimiz Gülben Kıycıoğlu’nu tebrik etti.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ