Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

DÖNEMİN SON GEZİSİ - BAŞARILI BİR DÖNEMİN EN GÜZEL HEDİYESİ ULUDAĞ CUMALIKIZIK - BURSA TURU 20 / 21 OCAK 2018 KONAKLAMALI

12 Aralık 2017 Salı 13:56:46 ÖS 1402 kez okundu.

Saat 04.00 ‘da okulumuz önünden hareket ediyoruz.
Tur Programımız;
1. Gün:
Keyifli bir yolcuk sonrası Yalova, Gemlik istikameti ile Bursa’ya varıyoruz. Turumuza ilk olarak Cumalıkızık köyünde kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltı ve tarih kokan köy sokaklarında yapacağımız gezi sonrası Uludağ’a hareket ve misafirlerimizin karın tadını doyasıya çıkarmaları için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kayak yapabilir veya bölgedeki kafelerde beyaza bürünmüş doğanın keyfini çıkarabilirler. Uludağ sonrası tarihi Ulu Çınar’da çay, kahve molası. Mola sonrası şehir merkezinde akşam yemeği için serbest zaman. Akşam yemeğinin ardından otele yerleşme.
2. Gün:
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Turumuza ilk olarak Osmanlı döneminde Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Tophane bölgesi ile başlıyoruz. Burada Osmanlı devletinin kurucusu Osmangazi ve Bursa’nın fatihi Orhangazi türbelerini ziyaret ediyoruz. Daha sonra Bursa Kent müzesine hareket ediyoruz. Geçmişten günümüze Bursa kültürüne ait birçok eseri bulabileceğimiz Kent müzesi ziyaretimiz sonrası Ulu Camii ve Yeşil Türbe gezilerimiz için müzeden ayrılıyoruz. İlk durağımız 613 yıllık tarihi ile Ulu Camii ardından Yeşil türbe olacak şekilde gezilerimize devam ediyoruz. Daha sonra öğle yemeğimiz ve alışveriş için serbest zaman ile turumuzu sonlandırıyoruz. Bir sonraki organizasyonunda görüşmek dileği ile katılımcılarımızı aldığımız noktalara bırakıyoruz.
GEZİMİZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİMİZ A.CANER KIYCIOĞLU TARAFINDAN YAPILMAKTADIR.
BAŞVURU TARİHLERİ 12 ARALIK 2018 - 08 OCAK 2018 TARİHİ OLUP, GEZİ ÜCRETİMİZ 370 TL 'DİR. ÖDEMELERİNİZİ PARÇALI OLARAK YARISI PEŞİN KALANI 08 OCAK 2018 TARİHİNDE YAPABİLİRSİNİZ.
GEZİ İPTALİNDE PARÇALI ÖDEMEDEDE PARA İADESİ HAKKINIZ BULUNMAMAKTA OLUP KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR.
YASA GEREĞİ ANAOKULU VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ GEZİLERİMİZE AİLELERİNDEN BİR KİŞİ İLE KATILMAK ZORUNDADIRLAR.
İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDER, BOL KEYİFLİ BİR GEZİ DİLERİZ.

Özel Gülerçin Eğitim Kurumları
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ