Hoş Geldiniz | 24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜLERÇİN ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ATA’YA SAYGI

10 Kasım 2017 Cuma 13:52:03 ÖS 1469 kez okundu.

Değerler eğitimi kapsamında, kasım ayını “Sevgi-Saygı” değerlerine ayırdık. Bu bağlamda Gülerçin Anadolu Lisesi gençliği olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde anmak için 10.11.2017 Cuma günü Çerkezköy Şehitlik Anıtı’nda toplandık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi yaptığımız törenle andık.
Çerkezköy Şehitlik Anıtı’nda gerçekleştirdiğimiz anma törenimiz, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Ardından Gülerçin Anadolu Lisesi Gençleri, “Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı” duygu dolu bir şekilde okudu. Metnin okunması sırasında coşkulu anlar yaşandı.     
Gençliğin Ata’ya Cevabı’nın okunmasının ardından Ata’ya saygı için karanfil bırakma merasimi yaptık. Ata’mıza olan sevgimizi kırmızı karanfillerle gösterdik.
Duygu dolu anların yaşandığı bu değerler eğitimi etkinliğimizle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimize duyduğumuz saygıyı ve sevgiyi güçlendirdik. Gülerçin Anadolu Lisesi Gençleri  olarak bu saygı ve sevgimiz asla bitmeyecek!
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ