Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

DEĞERLER EĞİTİMİ İLE FARKIMIZ ARTILARIMIZ

01 Kasım 2017 Çarşamba 12:58:44 ÖS 1360 kez okundu.

İnsanı insan yapan kavramların başında sahip olduğu milli ve manevi değerler gelir. Bu değerlerin kazanılması ve korunması küçük yaşlarda aile ile başlayarak eğitim öğretim hayatında okulla devam eder. Birey için kritik zaman olan bu değerlerin kazanılması aşaması en fazla okulda gerçekleşmektedir. İlklerin okulu olan Gülerçin Koleji değerlerimize sahip çıkmamız konusundaki hassasiyetini “Değerler Eğitimi”nde de göstermektedir. Her aya bir değer eğitimi uygulayan Gülerçin Anaokulu, Gülerçin İlkokulu, Gülerçin Ortaokulu, Gülerçin Anadolu Lisesi Eylül-Ekim ayında “Sorumluluk” değeri üzerinde durdu. Kolejimizin tüm kademelerinde gerçekleşen değerler gerek öğrencilerimiz gerekse de velilerimiz tarafından olumlu tepkiler almıştır. Gerçekleştirilen etkinliklerimiz esnasında okul-veli ilişkilerinin kolejimiz bünyesinde ne kadar güzel işlediği de ayrıca ortaya konmuştur. Değerler Eğitimi kapsamında okul içi ve okul dışı etkinlikler oluşturan kolejimiz Eylül- Ekim ayı “Sorumluluk “ değeri kapsamında:
*Çevreye karşı sorumluluklarımız,
*Vatandaşlık sorumluluklarımız,
*Evimize karşı sorumluluklarımız,
*Hayvanlara karşı sorumluluklarımız,
* Ailelerimize karşı sorumluluklarımız gibi pek çok konuda “Sorumluluk” değerinin farklı boyutlarını gerçekleştirdiler. Yaparak yaşayarak öğrenme esası ile gerçekleştirilen etkinliklerimiz öğrencilerimizin ve velilerimizin beğenisini kazandı.
    Kasım ayı değerler eğitimi kapsamında “ Sevgi- Saygı” ayı olarak farklı etkinliklerle öğrenmeye ve edinilmesi gereken , bazen de edinilmiş olup unutulan değerlerimizi kazandırmaya devam edecektir. Ailemize, çevremize karşı her daim göstermemiz gereken sevgi- saygı değerlerini bu ay içinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle de bir kez daha ortaya koyacağız. Kasım ayı “Sevgi-Saygı” ayımız tüm öğrenci ve velilerimize kutlu olsun.

Gülerçin Eğitim Kurumları…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ