Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

30 Ekim 2017 Pazartesi 13:49:34 ÖS 1518 kez okundu.

30.10.2017 Pazartesi günü Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Programımızda başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere devletimiz ve bağımsızlığımız için seve seve canını veren aziz şehitlerimizi andık. Bu şanlı güne yakışır bir kutlama yaptık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk ve Cumhuriyet’in kurulmasında emeği geçen tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık  saygı duruşu ve ardından da Müzik Öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU eşliğinde  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından programımız okul müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.

Konuşmanın hemen ardından okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerinden Bilal Çınar Karaşahin, 4/B sınıfı öğrencilerinden Taner Levent Keresteci şiirlerini okudular. Ardından 5/A sınıfı öğrencilerinden Harun ATANSAY solo keman gösterisi ile seyircilere coşkulu anlar yaşattı. Programız 5/A sınıfından SAHRA TOPÇUOĞLU ve 6/C sınıfından MELİSA BİLGEN’İN şiirlerini okuması ile devam etti.

Şiirlerin okunması sonrasında Türkçe-Edebiyat Bölümünün hazırladığı Cumhuriyet Oratoryosu sahne aldı. Şiirin ve dansın iç içe olduğu oratoryo gösterisi izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Programımızın devamında müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU’NUN yönetimindeki okul koromuz özenle seçilmiş parçalarını seslendirdiler. Koromuzun gösterisinin ardından programımız son buldu.
Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğimizde görev alan ve izlemeye katılan herkese teşekkür ediyoruz. 
NİCE 94. yıllara CUMHURİYET.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ