Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY'ÜN “BESLENME DOSTU OKULU” YİNE GÜLERÇİN KOLEJİ

17 Ekim 2017 Salı 13:32:47 ÖS 1584 kez okundu.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’nın Okullarda Obezite ile Mücadelede Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması başlığı kapsamında, “Beslenme Dostu Okullar Programı” ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla Avrupa bölgesindeki 17 ülkenin de dâhil olduğu Dünya Sağlık Örgütü’nün “Beslenme Dostu Okullar Girişimi” T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ile T.C. Sağlık Bakanlığı işbirliği ile “BESLENME DOSTU OKUL” seçilmektedir.
 Gülerçin Koleji olarak yerinde üretim yemekhanesi ve uyguladığı gıda politikası ile her kademesinde yine "EN İYİ BESLENME DOSTU OKUL" seçildik.
Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği üç senede bir verilen 'Beyaz Bayrak' uygulamasında da geçen sene hijyen ve temizlik konusunda Gülerçin Koleji ‘Beyaz Bayrak' almıştır. Hedefi her alanda başarı olan okulumuz öğrencilerimizin geleceğimiz olduğunun farkında olup en iyiye ulaşmak adına her geçen gün daha da güçlü adımlar ile ilerliyor.
Uygulamaların başladığı günden bu yana Beslenme Dostu Okul ve temizlik konusunda Beyaz Bayrak sahibi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ