Hoş Geldiniz | 25 Ekim 2024 Cuma

SABRİ UGAN VE UĞUR ÖNVER KARİYER GÜNÜMÜZDE

13 Ekim 2017 Cuma 13:32:55 ÖS 1615 kez okundu.

“Gülerçinde Kariyer Günleri” kapsamında 13 Ekim 2017 Cuma günü hepimizin tanıdığı; Şampiyonlar Ligi efsanelerinden, Radyo Sporda Isınma Turu programı sunucusu ayrıca Arda Turan Aslan Yürekli Kaptan kitabı yazarı Sabri UGAN; CNN Türk, Kanal D Televizyon kanallarının spor programları sunucularından, futbolun efsanelerinden Mesut ÖZİL kitabı yazarlarından, Uğur ÖNVER okulumuzda öğrencilerimiz ile buluştu. Kariyer günümüz öncesinde okulumuzda 09.10.2017-13.10.2017 tarihleri arasında açılan kitap standımızda yazarlarımızın yazdığı kitaplar büyük ilgi gördü. Kitaplarında futbol camiasının önemli isimlerinin başarı öykülerine yer veren yazarlarımız, öğrencilerimize de yazmış oldukları kitaplar ile ilham kaynağı olmuşlardır.
Konuklarımız, Şampiyonlar ligi müziği ve coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye gelerek öğrencilere eğitim hayatlarını, anılarını paylaşarak öğrencilerin keyifli anlar geçirmelerini sağladı. Konuklarımız eğlenceli ve hoş bir muhabbet havasında geçen söyleşimizin ardından öğrencilerimizin hafta boyunca kurulan kitap standından aldıkları kitapları imzaladı.
Kariyer günümüzün amacı; öğrencilerimize, kitap okuma alışkanlığı aşılamak, öğrencilerimizin meslek gelişimine katkı sağlamak, farklı meslek gruplarını tanıma fırsatı sunmaktır. Okul idaremiz tarafından verilen plaketlerin ardından konuklarımız kitapları imzalamak için lobi katında öğrencilerimiz ile buluştu. “Gülerçinde Kariyer Günleri” etkinliğine katkı sağlayan Sabri UGAN ve Uğur ÖNVER’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ