Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

İLKOKUL KODLAMA KULÜBÜ ÇALIŞMALARIMIZ

12 Ekim 2017 Perşembe 13:42:36 ÖS 1120 kez okundu.

Kulübümüzün amacı; Öğrenciler arasında hoşgörü, anlayış ve işbirliğini yaygınlaştırmayı, boş zamanların en iyi şekilde değerlendirilmesi, eğitim ve bilgi düzeylerini artırıcı bilimsel ve kültürel çalışmalarda bulunmak. Kendini ifade eden, özgüveni yüksek, bilinçli birer bilgisayar kullanıcısı olmalarını sağlamak. Kulüp üyeleri arasında sosyal etkinlikler düzenlemek. Bilişim nedir? Günlük hayatımızdaki yeri? Hakkında yorum yapabilme yeteneği kazandırmak. Grup çalışmasının, paylaşmanın önemini kavratmak. Önemli gün ve haftaların neler olduğunu hatırlatıp, o günlerle ilgili araştırmalar yaptırmak. Hayatta karşılaşacağı sorunlar karşısında neler yapabileceğini düşündürmek, çözümler aramaya yönlendirmek.


İnternetin iyi yanları ve kötü yanları hakkında yorum yapabilmelerini sağlamak. İnternet üzerinden gelebilecek saldırılar konusunda bilinçlendirmek. Bu saldırılar konusunda alınacak tedbirleri öğrenmek. Belirlediğimiz bir konu hakkında ürünler ortaya koymak. Bu ürünleri geliştirmek.

Kodlama kulübümüz öğrencilerimiz Betül Bozkurt, Mert Birsen, Fatih Efe Şahin, Güven Civan, Doruk Duman, Enes Efe Başaran, Tuğra Özsoy ve Poyraz Şen’den oluşmaktadır. Kulübümüzün başkanı öğrencilerimizin oylarıyla Tuğra Özsoy olurken, başkan yardımcımız Mert Birsen seçildi. Kulüp sekreteri görevine ise Enes Efe Başaran seçildi. Kulübümüzde öğrencilerimiz kodlama yaparak kendi oyunlarını kendilerinin yapmalarını hedeflemekteyiz. İlk kulüp dersimizden bu yana öğrencilerimizi kodlama yapmakta istekli ve kararlı görünmeleri kulübümüzün verimini arttıracaktır. Öğrencilerimizin birbirlerine yardım etmeleri takıldıkları yerlerde yardımlaşmaları güzel görüntülere sahne olmaktadır. Kulübümüz adına güzel bir yıl geçeceğinin sinyallerini görmekteyiz. Bütün öğrencilerimize başarılar dilerim. Kodlama Kulübü Danışman öğretmeni Serhan Serinoğlu.
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ