Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ÖZEL ÇERKEZKÖY GÜLERÇİN İLKOKULU 1. SINIFLAR ORYANTASYON PROGRAMI

12 Eylül 2017 Salı 11:14:20 ÖÖ 1303 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin  İlkokulu 2017-2018  Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Sınıflar Oryantasyon (uyum) Programımız, 11 Eylül 2017 tarihinde başladı. Öğrencilerin okula uyum süreçlerinin kolaylaştırmak için uygulanan 1.sınflar oryantasyon programı öğrencilerin sınıf öğretmenleriyle, tanışma oyununun oynanmasının ardından ‘’Biz Bir Bütünüz’’ etkinliğinin yapılmasıyla başladı. Sonrasında program, eğitim öğretim yılını geçirecekleri okulun bölümlerinin gezilmesiyle devam etti.
Öğrencilerimiz Kurucumuz Sayın, Sait Bülent GÜLERÇİN'e ziyarette bulundular. Bülent Bey, okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek başarı dileklerinde bulunmasından ardından öğrencilerimize ikramda bulundu.
Öğrencilerimiz  Okul Müdürümüz Sayın, Ömer KÜRKLÜ 'ye   ve  Okul Müdür Yardımcımız Sayın, Sibel ALTUNKAYNAK 'a  sırasıyla  ziyarette bulundular.
Öğretmenleriyle birlikte öğrenciler; öğretmenler odası ,kütüphane ,bilgisayar sınıfı, müzik sınıfı, resim atölyesi, yemekhane, kantin, spor sınıfı  gibi okulun bazı bölümlerini tanıdılar.Günün sonuna doğru eğlenceli oyun etkinliği ile dersler sona erdi.
09.30-12.00 saatleri arasında  olan program 15 Eylül 2017 Cuma günü sona erecektir. Oryantasyon süresince öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinin yanı sıra branş öğretmenleriyle de  müzik, görsel sanatlar, spor etkinlikleri , bilgisayar ve İngilizce derslerine de katılarak bu haftayı tamamlamış olacaklar.
Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılı bir yıl diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ