Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİNDE ÇOCUK OLMAK…

22 Nisan 2019 Pazartesi 14:46:31 ÖS 2400 kez okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümünü ve yüce meclisimizin,  milli egemenliğimizin 99. yılını 22.04.2019 tarihinde yapılan etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz bu anlamlı günde çocuk olmanın sevincini doyasıya yaşadı.  Bu güzel günün mimarı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından  İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla kutlama etkinliklerimiz başladı.
Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ ’nün konuşmasının ardından okunan yazı ve şiirlerle günün anlam ve önemi pekiştirildi. Öğrencilerimiz birbirinden faklı yarışmalar ile hem eğlendiler hem de komik dakikalar yaşadılar. Okulumuz tüm kademelerinde coşkuyla kutlanan 23 Nisan etkinlikleri sabah Gülerçin Koleji Anaokulu kutlamaları ile başladı. Anaokulundan yapılan kutlamalarda yoğun coşku yaşandı. Anaokulu Öğrencilerimiz Çuval Yarışı, Yumurta Taşıma Yarışması, Balon Patlatma Yarışması, Araba Yarışı, Sandalye Kapma Yarışması, Tavuktan Yumurta Düşürme Yarışması, Mandalla Çamaşır Asma Yarışmasında kıyasıya rekabeti yaşadı. Palyaço, Pamuk şeker ve patlamış mısır alan öğrencilerimiz çocuk olmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu yarışmalar sırasında oldukça eğlenen miniklerimiz bugünün bitmesini hiç istemedi. Yarışmalar bittiğinde tüm öğrencilerimize hediyeleri verildi. Gülerçin Koleji İlkokulu da Anaokulumuzla aynı saatte çok amaçlı salonumuzda kutlamalarını Sabah programı ile yaptılar. Öncelikle öğrencilerimiz yazı, şiir ve özlü sözler okuyarak günün anlam ve önemini belirtiler. Katıldığı resim yarışmasında ilçe ikincisi olan öğrencimiz Melek Özdemirbaş’a madalyası Okul Müdürümüz Ömer Kürklü tarafından verildi. Ardından öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları halk oyunları ve dans gösterileri sergilendi. Heyecan dolu olan bölüme geçen öğrencilerimiz yarışmalarda bir hayli keyif alıp günün tadını doyasıya çıkardılar.
 Öğleden sonraki 23 Nisan kutlamalarında ise Gülerçin Koleji Ortaokulu öğrencilerimiz, çocuklara armağan edilen bu özel günün tadını doyasıya çıkarttılar. Öğrencilerimiz birbirinden faklı yarışmalar ile hem eğlendiler hem de komik dakikalar yaşadılar. Pek çok hediye çeki kazanan öğrencilerimizin neşesi görülmeye değerdi.

Etkinlikler kapsamında anaokulu düzeyinde yapılan etkinlikler şunlar oldu: 
Çuval Yarışı 
Yumurta Taşıma Yarışması
Sandalye Kapma Yarışması
Balon Patlatma Yarışması
Tavuktan Yumurta Düşürme Yarışması
Mandalla Çamaşır Asma Yarışması
Araba Yarışı
Etkinlikler kapsamında ilkokul düzeyinde yapılan etkinlikler şunlar oldu:
Çuval Yarışı 
Yumurta Taşıma Yarışması
Sandalye Kapma Yarışması
Halat Çekme Yarışması
Araba Yarışı
Etkinlikler kapsamında ortaokul düzeyinde yapılan etkinlikler şunlar oldu:
Çuval Yarışı 
Yumurta Taşıma Yarışması
Sandalye Kapma Yarışması
Halat Çekme Yarışması
Araba Yarışı
Değiştir
Yoğurt yeme yarışması

Yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz son derece eğlenceli anlar yaşadı. Öğrenciler yarışmalarda kıyasıya yarıştılar, müzikle birlikte coşku dolu dakikalar yaşadılar. Yarışmalarımızda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediye çekleri verildi. Yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz son derece eğlenceli anlar yaşadı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerimize katılımlarından dolayı değerli velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Yaşasın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı!
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ