Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

5. OKULİSTİK DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

02 Mayıs 2017 Salı 13:26:05 ÖS 1876 kez okundu.

11 Nisan 2017 Salı günü uygulanan 5. Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından en çok doğru sayısına sahip olarak şube ve okul birincisi olmaya hak kazanan öğrencilerimize bugün gerçekleştirilen törenle Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ tarafından Başarı Belgeleri verildi. Açıklanan sonuçlara göre şube ve okul birincileri aşağıdaki gibidir:

5B Sınıfından Emre RESNELİ en fazla doğru sayısına sahip olarak hem Şube hem Okul Birincisi, 5A Sınıfından Mısra DOLUCA ve 5C Sınıfından Sudenaz YÜKSEL Şube Birincisi;
6A Sınıfından Gürkan Samet GÜNDOĞDU ve 6B sınıfından Gamze Ayşe MUTLU en fazla doğru sayısına sahip olarak hem Şube hem de Okul Birincisi;
7C Sınıfından Aybüke DUMAN 90 sorunun hepsini doğru cevaplandırarak hem Şube hem Okul hem de Türkiye Birincisi olmaya hak kazanmıştır. 7A Sınıfından Amine Aybüke GÖZLER ve Oğuz EREN, 7B Sınıfından Arda ASLAN 89 Doğru ile Şube Birincisi olmaya hak kazanmışlardır.
8. Sınıfların için TEOG sınavı sebebiyle 6.sı uygulanmış olan deneme sonuçları ise: 8B Sınıfından Ece GÜVEN 120 sorunun hepsini doğru cevaplandırarak hem Şube hem Okul hem de Türkiye Birincisi olmaya hak kazanmıştır. 8A sınıfında Yaren Nur AYDIN, 8B sınıfından Arda PARMAKSIZ ve 8C sınıfından Kaan AKBULUT toplamda 1 yanlış yaparak Şube Birincisi olmuşlardır.
Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarının devamını dileriz…

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ