Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRKİYE MADENLERİ SEMİNERİ

14 Nisan 2017 Cuma 05:38:40 ÖÖ 1226 kez okundu.

Okulumuz Anadolu Lisesi 11/A EA sınıfı öğrencileri, “Türkiye’de Madenler” konulu seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak 11/A EA sınıfı öğrencileri Yasemin Kasnak, Sude Tezeroğulları, Tunahan Tarak, Sena Nur ŞEN ve Asrın BAHADIR katıldı. Konuşmacı öğrenciler, Türkiye’de bulunan doğal madenlerimizi anlattılar. Bu madenlerin ne işe yarayacağı, nerelerde kullanılabileceği ve ülkemizde ne kadar bulunduklarını

Konuşmacılardan Yasemin KASNAK, Türkiye’de yenilenebilir kaynaklar hakkında konuşmasını yaptı. Sude TEZEROĞULLARI, ülkemizde var olan doğal madenlerin özellikleri hakkında konuşmasını gerçekleştirdi. Tunahan TARAK, ülkemizde bu madenlerin stratejik önemini belirtti.  Asrın BAHADIR, ise bu madenlerin ülkemizde dağılışını anlatan konuşmasını yaptı. Sena Nur ŞEN ise bu madenlerin hangi alanlarda ülkemize faydası olacağı hakkında konuşmasını gerçekleştirdi. Böylelikle öğrencilerimiz ülkemizdeki yeraltı zenginliklerimizin farkına vardı. Dinleyici olarak ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz katıldı.

Hoş ve samimi bir ortamda geçen seminerin sonucunda öğrencilerimiz ülkemizde var olan madenleri öğrendiler. Ülkemizin bu önemli yeraltı zenginlikleri hakkında kalıcı bilgi sahibi oldular.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ