Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

BİRİNCİ SINIFLARIMIZIN OKUMA SEVİNCİ

11 Nisan 2017 Salı 10:49:23 ÖÖ 1686 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Kolejinde 08.04.2017 Cumartesi günü 1-A ,1- B ve 1-C  sınıfları tarafından büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan “Okuma Bayramı” gerçekleşti. Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’ nün konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürümüz öğrencilere gösterdikleri başarıdan dolayı kutlarken ilerleyen yaşamlarında da başarılarının devamını diledi. Öğrencilerimize büyük emek vererek onlara okumayı yazmayı öğreten değerli öğretmenlerimiz Ahmet ULAŞ, Canan Er ve Cansu AKÜZÜM de sırayla konuşmalarını yaparak duymuş oldukları heyecan ve mutluluğu dile getirdiler.
Sıra merakla beklenen gösterilere geldiğinde alkışlar hiç eksik olmadı. Program her sınıfın kendi öğretmeniyle hazırlamış olduğu dans gösterileriyle başladı.
 
Ardından sırayla Drama Öğretmenimiz Özden Kaya’nın 1-A sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Mutluluk Ormanı’ isimli drama etkinliği, 1-B sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Ağustos Böceği ile Karınca ’ isimli drama etkinliği, 1-C sınıfıyla hazırlamış olduğu ‘Bölge Bölge Türkiye’m ’ isimli drama etkinliği, Bale eğitmenimiz Beril Şentürk’ün 1-A ve 1-B sınıfı öğrencileriyle hazırlamış olduğu bale gösterisi, Almanca öğretmenimiz Gözde Karakoç’un hazırlamış olduğu ‘Bunti’ isimli müzikli tiyatro gösterisi, Beden Eğitimi öğretmenimiz Ümit Saraç’ın hazırlamış olduğu ‘step-aerobik-jimnastik’ gösterisi, Halk Oyunları öğretmenimiz Abdullah Coşkun’un hazırlamış olduğu ‘Artvin Yöresi ‘ halk oyunu gösterisi, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Serhan Serinoğlu’nun tüm birinci sınıflarımızın bugüne kadar geçirdiği güzel zamanları içeren anılardan oluşturmuş olduğu slayt gösterisi, okunan şiirlerle dolu bir program geçerken Müzik öğretmenimiz Ömer İnce’nin tüm birinci sınıflarımızla hazırlamış olduğu çocuk korosuyla etkinliklerimiz sona erdi.
Öğrencilerimiz alkış yağmuruna tutulurken Okuma Belgelerinin sınıf öğretmenleri tarafından verilmesiyle programda sona gelindi. Geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ