Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

GÜL-CE KÜLTÜR VE EDEBİYAT DERGİMİZİN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI

04 Nisan 2017 Salı 13:15:52 ÖS 1200 kez okundu.

Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU danışmanlığında hazırlanan, ilk sayısı 2016 Aralık ayında yayımlanan Gül-ce Kültür ve Edebiyat dergimizin ikinci sayısı çıktı. Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimizle dergimizi okulumuzda dağıttık. Yoğun ilgi gösterilen dağıtım aşamasında hem çok gururlandık hem de emeklerimizin karşılığını almanın mutluluğunu tekrardan yaşadık.
Dergimizin bu sayısı, öğrencilerimizin yazdığı gezi yazıları, hikâye, kültürel yazılar ve ilginç edebi bilgilerle dolu. Bu sayımızda siz değerli okurlarımızın dikkatlerini çekecek ilginç konular var. Her bir satırında öğrencilerimizin izlerinin olduğu bu muhteşem dergi ile Gülerçin Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz edebiyata ve dergiciliğe devam etti.
 Dergimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve derginin danışmanlığını yapan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İsmail HIDIROĞLU’NA teşekkür ederiz. İkinci sayımız için bizi takipte kalın.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ