Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİNDEN ANADOLU LİSESİNDEN ÜNİVERSİTEYE DOĞRU

23 Mart 2017 Perşembe 13:54:49 ÖS 1115 kez okundu.

22 Mart 2017 Çarşamba günü Özel Çerkezköy Gülerçin Anadolu Lisesi öğrencileri Tekirdağ Anadolu Lisesi’nde 49 üniversitenin katılımıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri” etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz hem özel hem devlet üniversitelerinin bulunduğu etkinlikte istedikleri üniversiteleri ve bölümleri tüm detaylarıyla öğrenme fırsatı elde ettiler.  Etkinliğimiz öncelikle Tekirdağ sahilinde yapılan gezinti ile başladı. Daha sonra meşhur Tekirdağ köftesi ile öğle yemeğimizi yedik. Öğle yemeğinin ardından öğrencilerimiz 49 üniversitenin katılımıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri” etkinliği için Tekirdağ Anadolu Lisesi’ne geçtiler.
Burada üniversitelerin temsilcileriyle buluştular. İstedikleri üniversite ve gitmek istedikleri bölümlerle ilgili detaylı bilgiler aldılar. Bilgilendirmenin yanında konferans salonlarında üniversite akademisyenlerinin verdikleri derslere katıldılar.
Böylelikle öğrencilerimiz, hem gideceği üniversite hem de hayalindeki mesleğe ulaşma yolunda okuyacağı bölümle ilgili detaylı bilgi sahibi olarak hedefleri doğrultusunda yapacaklarına karar verdi.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ