Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

USTA TİYATROCU VE YAZAR KARİYER GÜNÜMÜZDE

17 Mart 2017 Cuma 14:02:18 ÖS 1160 kez okundu.

“Gülerçinde Kariyer Günleri” kapsamında 17 Mart 2017 Cuma günü okulumuzun konuğu tiyatromuzun önde gelen ustalarından olan ve aynı zamanda bir yazar olan Haldun AÇIKSÖZLÜ’dür. Haldun AÇIKSÖZLÜ, çocukların ve yetişkinlerin eğitiminde birçok çalışma yapan,sendikalarda ve sivil toplum örgütlerinde forum tiyatro çalışmaları yapan, çeşitli tiyatro gruplarında sayısız oyunlar yöneten ve oyunculuk dersleri veren usta bir oyuncu aynı zamanda iyi bir kaleme sahip olan yazarımızdır.

Okulumuzda 14.03.2017-17.03.2017 tarihleri arasında Haldun AÇIKSÖZLÜ’nün açılan kitap standı büyük ilgi gördü. “Gülerçinde Kariyer Günleri” kapsamında 17 Mart 2017 Cuma günü de Haldun AÇIKSÖZLÜ okulumuzda söyleşi ve imza günü düzenledi. Bu imza günü ve söyleşi aracılığıyla öğrencilerimiz usta yazar ve tiyatrocu ile tanışma fırsatı buldu. Hoş dakikaların geçirildiği söyleşinin ardından öğrencilerimiz imza gününe katıldılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğleden sonra ilkokul öğrencilerimize drama etkinliği sergileyen Haldun AÇIKSÖZLÜ sahnelediği performans ile bizleri kendisine hayran bıraktı.
Kariyer günümüzün amacı; öğrencilerimize tiyatro sevgisini kazandırmak, kitap okuma alışkanlığı aşılamak, öğrencilerimizin meslek gelişimine katkı sağlamaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizle okudukları kitapların yazarını tanıştırarak onları ileride hatırlayacakları güzel bir anı sahibi yapmaktır. Yaptığımız bu kariyer günü sayesinde amacımıza ulaşmaya çalıştık.
“Gülerçinde Kariyer Günleri” etkinliğine katkı sağlayan usta tiyatrocu ve yazar Haldun AÇIKSÖZLÜ’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ