Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

MİNİKLERİN OKUMA BAYRAMI HEYECANI

08 Nisan 2019 Pazartesi 13:50:00 ÖS 1037 kez okundu.

Okulumuzun her yıl gerçekleştirmiş olduğu 1.Sınıf Okuma Bayramı Şenliği bu yıl 6 Nisan 2019 Cumartesi günü okul müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı. Sunuculuğunu 1-A sınıfı öğrencisi Uras ESİROĞLU ve 1-B sınıfı öğrencisi Aylin TURA’nın yaptığı programımız Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program Okul Müdürü Sayın Ömer KÜRKLÜ’nün konuşması, 1-A sınıf rehber öğretmeni Sayın Meltem DORUK ve 1-B Sınıf öğretmeni Sayın Bayram TAN’ın konuşmaları ile devam etti. Ardından 1-A Sınıf Öğretmeninin öğrencileri ile hazırlamış olduğu ‘Dersimiz Mustafa Kemal Oratoryosu’ ve 1-B Sınıf Öğretmeninin öğrencileri ile hazırlamış olduğu ’23 Nisan Oratoryosu’ sahnelendi. Büyük alkış toplayan gösterilerin ardından İngilizce Öğretmeni Merve KÖROĞLU tarafından hazırlanan ‘The Lion’s Birthday’, İngilizce Öğretmeni Ece KORKMAZ tarafından hazırlanan ‘Fruits’ ve Almanca Öğretmeni Gözde KARAKOÇ tarafından hazırlanan ‘Tiere und Körperteile” ve Obst und Gemüse’  gösterileri ile sahneye çıkan öğrencilerimiz hem öğrendiklerini sergiledi hem de izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Dans Dersi Öğretmeni Aslıhan BUKSUR tarafından hazırlanan müzikli dans gösterisi ile devam eden programda Halk Oyunları Öğretmeni Abdullah COŞKUN tarafından hazırlanan gösteri ve Drama Öğretmeni tarafından hazırlanan ‘Mutluluk Ormanı’ ve ‘Bilge Kılıç Balığı’ gösterileri sunuldu. Program video gösterimi ve Müzik Öğretmeni Gülben KIYCIOĞLU tarafından tüm 1. Sınıf öğrencileri ile hazırlanan koro ile sona yaklaşırken, izleyicilerin mutluluğu ve gururu gözlerinden okunuyordu.
Son olarak Sınıf Öğretmenleri tarafından öğrencilere okuma belgeleri verildi ve katılan herkese teşekkür edilerek sonlandırıldı.
Minicik yürekleri ile kocaman başarılara imza atan öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ