Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

7.SINIFLARIMIZ ÇEVRE EĞİTİMİ SEMİNERİNDE

16 Şubat 2017 Perşembe 13:13:32 ÖS 1322 kez okundu.

16.02.2017 Perşembe günü okulumuz 7.sınıf öğrencileri Çerkezköy Organize Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevre eğitim seminerine katıldı. Müdürlüğün bünyesinde çalışan Çevre Mühendisi öğrencilerimize çevre kirliliğiyle alakalı bilgilendirmede bulundu. Soru cevap yöntemiyle öğrencilerin de katılımının sağlandığı seminer oldukça etkili bir şekilde gerçekleştirildi. Çevre ile ilgili sorunların ve yaşanılan, yaşanılabilecek olan sorunların çözümü öğrenciler tarafından tartışılarak konu ile ilgili meraklar giderildi.
Seminer sonrası arıtma tesisine gidildi ve tesisin görevlileri tarafından fabrika atık sularının nerede ne süreçten geçerek temizlendiği açıklandı. Öğrenciler kendi güvenlikleri açısından aracın içerisinden sistemi gözlemleme ve meraklarını giderme fırsatı buldular.
Çevre bilincinin arttırılması temiz çevre farkındalığının oluşması bakımından oldukça önemli ve etkili olduğu düşünülen etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ