Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜLERÇİNDE ÇOCUK EDEBİYATI GÜNLERİ

03 Ocak 2017 Salı 13:13:52 ÖS 1434 kez okundu.

Okulumuzda 02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında çocuk edebiyatının önde gelen usta kalemlerinden Erdal ÇAKICIOĞLU’nun kitap standı açılacaktır. Kitap standında yazarımızın kitapları üç gün boyunca sergilenecek ve öğrencilerimize sunulacaktır. 06 Ocak 2017 Cuma günü ise usta kalem Erdal ÇAKICIOĞLU okulumuzda imza günü düzenleyecektir. Bu imza günü vesilesiyle öğrencilerimiz usta yazar ile tanışma fırsatı bulacak.
Amacımız öğrencilerimize kitap okuma sevgisi aşılamak, öğrencilerimizin kitaplara karşı ilgisini arttırmak ve kitap okumalarını sağlayarak hayal ve yorum gücünü arttırmaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizle okudukları kitapların yazarını tanıştırarak onları ileride hatırlayacakları güzel bir anı sahibi yapmaktır.
Usta kalem Erdal ÇAKICIOĞLU, çocuk yaşında yazmaya başladı. Karakız adlı öyküsünün " Öykü " dergisinde yayınlanmasıyla, edebiyat dünyasına adım attı. Birçok dergi ve gazetede öyküleri yayımlandı. Antalya Altın Portakal Öykü Yarışması’nda “Tandır”, Türkiye Çocuk Dergisi’nin öykü yarışmasında da “Kitaplarını ve Sevgisini Bıraktı” adlı öyküleriyle birinci oldu…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ