Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

7. SINIFLAR BİLGİLERİNİ YARIŞTIRDI

23 Aralık 2016 Cuma 13:56:01 ÖS 1652 kez okundu.

22.12.2016 Perşembe günü okumuzda yapılan “Ortaokul Bilgi Yarışması’nda” 7. sınıf öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. Heyecanlı ve stresli dakikaların yaşandığı yarışmada öğrencilerimiz bilgi yarışına girdi. Öğrencilerin sorular karşısında zorlansa da verdikleri doğru cevaplarla bilgilerini kanıtladılar. Birbirinden iyi üç gurubun tüm bilgilerine başvurarak yarıştığı bilgi yarışmasında 7/A sınıfını GÖZDE’NİN ASKERLERİ isimli grupla Uras ERTEKİN, Azra BILTIR,Oğuz Eren SÜSLÜ, Elif Azra KUM ve Tolga ÇINAR ; 7/B sınıfını HÜCUM isimli gurupla Emirhan BİLGİÇ, Ayberk KARAGÖZ, Arda ASLAN, Eylül SEVİM ve Yunus Emre BAŞARAN temsil ederken; 7/C sınıfını SHINING STAR isimli grupla Aybuke DUMAN, Elif Gülce ŞAFAK, Eren EKŞi, Süleyman ÜNAL ve Şahap Ege BOZKURT temsil etti.
Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden beşer sorunun sorulduğu, toplamda otuz sorunun sorulduğu yarışmada 7/A sınıfı toplam 3 yanlış yaparak 270 puan, 7/B sınıfı toplam 3 yanlış yaparak toplam 270 puan , 7/C sınıfı toplam 4  yanlış yaparak 260 puan aldı. Eşitlik oluşumundan dolayı yedek sorularımıza geçtik. Altın soru ile 7/B sınıfı HÜCÜM grubu 280 puan ile yarışmanın kazananı olmuştur.
 Yarışmamızı kazanan HÜCUM grubu öğrencilerine Okul Müdürümüz Sayın ÖMER KÜRKLÜ madalyalarını verdi.
 Madalya töreni ardından öğrencilerimizin kurallar içerisinde yarışmaları ve yarışma sonunda birbirlerini tebrik etmeleri günün anlamlı davranışıydı.
 Öğrencilerimizi çok güzel bir bilgi yarışması izlettirdikleri için tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ