Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

OKULİSTİK 2.DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

16 Aralık 2016 Cuma 18:28:33 ÖS 2456 kez okundu.

1 Aralık 2016 Perşembe günü uygulanan Okulistik Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre en çok doğru sayısına sahip olarak okulda ve şubelerinde birinci olan öğrencilere Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ tarafından Başarı Belgeleri bugün düzenlenen törenle teslim edildi. Açıklanan sonuçlara göre Türkiye Birincileri; sınıf ve şube birincileri:
5. Sınıflarda en çok doğru sayısına sahip olarak 5A sınıfından Mısra DOLUCA ve 5B Sınıfından Berk KURŞUNLU Okul ve Şube Birincisi; 5C Sınıfından Adilcan MERMER Şube Birincisi olmuştur.
6. Sınıflarda en çok doğru sayısına sahip olarak 6A Sınıfından Mine USLU Okul ve Şube Birincisi; 6B Sınıfından Mustafa Musab GÖZLER Şube Birincisi olmuştur.
7. Sınıflarda sorulan tüm soruları doğru cevaplayarak hem Türkiye hem Okul hem de Şube Birincisi olmaya hak kazanan öğrencilerimiz ise: 7A Sınıfından Uras ERTEKİN ve Oğuz Eren SÜSLÜ, 7B Sınıfından Arda ASLAN ve Melisa AL olmuştur. 7C Şube Birincisi ise Aybüke DUMAN olmuştur.
Göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı bu başarıda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ