Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

GÜLERÇİN ANADOLU LİSESİ TERÖRE KARŞI TEK YUMRUK

15 Aralık 2016 Perşembe 08:10:03 ÖÖ 1214 kez okundu.

Terör günümüzde birçok devletin ve tüm insanlığın en büyük problemidir. Ülkemizde de terör faaliyetleri ne yazık ki canımızı yakmaya ve can almaya devam ediyor. İnsanlıktan nasibini almamış bu terör örgütleri çocuk, genç ve yaşlı demeden insanların hayallerini, ömürlerini, umutlarını yarıda bırakıyor.

Anadolu coğrafyasında dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızı ve ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselişini durdurmak isteyen kirli eller şunu bilmelidir ki Türk milleti tarih boyunca bağımsız yaşamış ve yaşamaya devam edecektir. Bu coğrafyada ve tüm dünyada var olan terör faaliyetlerine Türk milleti olarak geçit vermeyeceğiz.
Ülkemizde son olarak 10 Aralık 2016 Cumartesi günü Beşiktaş Şehitler Tepesi’nde – eski adıyla Beleştepe- kirli eller tarafından yapılan terör saldırısında kaybettiğimiz 44 şehidimizi unutmadık unutmayacağız. Özel Çerkezköy Gülerçin Anadolu Lisesi öğrencilerimizle 44 şehidimizi anarak terörü lanetledik.
Özel Çerkezköy Gülerçin Anadolu Lisesi öğrencileri olarak, hepimiz vatan uğrunda can vermeye hazırız. TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ. TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞAMAYA DEVAM EDECEKTİR!
 

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ