Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

GÜLERÇİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERDEN ATA’MIZA ANLAMLI ZİYARET

24 Ekim 2016 Pazartesi 13:28:48 ÖS 1576 kez okundu.

22 Ekim Cumartesi  Günü, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Yabancı Diller Bölümü Ankara’ya anlamlı bir gezi düzenledi. İlk olarak Başkent Öğretmen Evi’nde kahvaltı yapıldı. Aradan geçen bunca sene sonra özlemini duyduğumuz, başarılarıyla övündüğümüz, bize bu cennet vatanı bıraktığı için sonsuz  minnettar olduğumuz Ata’mızın huzuruna çıkıldı. Taner Yiğit Topçu adlı öğrencimiz, okuduğu Atatürk’e mektubunda  O’nu ne kadar özlediğimizi ifade etti. Öğrencilerimiz çiçeklerini bırakıp selamlarıını iletip dualarını ettikten sonra,  Atatürk hakkında daha çok bilgi edinmek için Anıtkabir’i karış karış gezdi. Ardından  Türkiye için önemli bir yere sahip olan, bağımsızlığımızın simgesi  1. Ve 2. Meclislerimiz ziyaret edildi. 
Ardından Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk'e geçici kabir olarak ayrılan, Kurtuluş Savaşı'nda cuma namazlarının kılındığı eski adı Namazgâh Tepesi olan yerde kurulmuş, önceleri Arkeoloji Müzesi olarak kullanılması düşünülmüş, sonra Resim Heykel Müzesi olmasına karar verilmiş olan Etnografya Müzesi ziyareti edildi.
Son olarak Gençlik Parkı’nda biraz dinlenip ardından dönüş yoluna geçildi. Öğrencilerimiz Ata’mızı ziyaret ettikleri için oldukça mutlu bir şekilde ayrıldılar.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ