Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

EN TEMİZ SINIFIMIZ SİNEMADA

01 Haziran 2016 Çarşamba 13:28:14 ÖS 2054 kez okundu.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde gerçekleştirilen “En Temiz Sınıf” uygulamasında sona gelindi. Mayıs ayının bitimiyle dönemin “En Temiz Sınıf”ı da belirlenmiş oldu. İlkokul Müdiremiz Sayın Tuğba ZENGİNAL’ın başkanlığında oluşturulan komisyon her hafta gezerek “En Temiz Sınıf”ı belirledi. Dönem sonunda en çok sertifikayı toplayan sınıf belirlendi ve pazartesi gerçekleştirilen törenle Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ ve Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Kağan İŞCAN tarafından duyuruldu. En çok sertifikaya sahip olan 1A Sınıfımız sürpriz gezi ödülünü kazandı.
1A Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Seyde BATUR Lemar Sineması ile ödüllendirildi. Öğrenciler kazanmış olmanın haklı gururu ve heyecanı ile dört gözle bekledikleri hediyelerine kavuştular.
Bugün Okul Rehber Öğretmenimiz Mehtap KIYCIOĞLU ve Sınıf Rehber Öğretmenimiz Seyde BATUR eşliğinde Lemar Sinema Salonuna gidildi. Oldukça eğlenceli vakit geçirdikleri gözlemlenen öğrenciler kahkahalarla salonu doldurarak filmlerini izlediler. Filmin ardından kalan vakit ise acıkmış karınları doyurmak için pizza yemekle değerlendirildi. Yemeğin ardından ise güzel bir gün geçirmenin verdiği neşe ile okula dönüldü.
Böylece bir uygulamamız daha başarılı bir şekilde sonlandırılmış oldu. Uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ederiz…
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ