Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLERÇİN KOLEJİNDEN BAHÇEAĞIL ANAOKULUNA UZANAN YARDIM ELİ

25 Mayıs 2016 Çarşamba 13:33:48 ÖS 2166 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumu Okul Aile Birliği 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı için Bahçeağıl Anaokulundaki eksikleri tamamlama kararı aldı. Buna bağlı olarak Okul Aile Birliği Başkanı Filiz EROĞLU başkanlığında İlknur AKBULUT, Esin KAYA, Funda DURAK, Meryem ALBAYRAK’tan oluşan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu 15 Nisan 2016 tarihinde Gabralı Otel’de yardım yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekle ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli mali destek sağlandı. Birlikte hem eğlenildi hem de hayır işi gerçekleştirilmiş olundu.
Düzenlenen yemekten elde edilen gelirle Bahçeağıl Anaokulu için okula gerçekleştirilen önceki ziyaretlerde Okul Müdürü Mehmet Süreyya ÖDEMİŞ ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenen eksiklerin tamamlanması sağlandı. Eksiklerin tamamlanmasının ardından bugün Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ, Okul Aile Birliği Başkanımız Filiz EROĞLU ve yönetim üyelerinin de katılımıyla toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Okul Müdürü Mehmet Süreyya ÖDEMİŞ’in sıcak karşılaması ve ikramlar eşliğinde gerçekleştirilen sohbette Süreyya Bey yapılan yardımdan ötürü mutluluğunu belirterek teşekkürlerini iletti. Okulun daha iyi seviyelere gelebilmesi için böyle dayanışmaların gerekliliğini ve önemini vurguladı. 
Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ, okul olarak bu türden yardımlaşma ve dayanışma konularına çok önem verildiğini ve her fırsatta ihtiyaç sahiplerine ulaşılması gerektiğini düşündüğümüzü belirterek bundan sonra daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Ayrıca Okul Aile Birliği başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkürlerini iletti. Okul Aile Birliği Başkanımız Filiz EROĞLU,  öncelikle Okul Müdürümüz Ömer KÜRKLÜ’ye sonrasında da yönetim kurulu üyelerine ve sınıf temsilcilerine teşekkürlerini iletti. Bu türden etkinliklerin birlik ve beraberlik eşliğinde gerçekleştirilmesi halinde başarılı olunacağını vurguladı.
Milli birlik ve beraberliğimizin üst seviyeye çıktığı bu tarz sosyal yardımlaşmalar ülkemizdeki eğitim-öğretim kalitesini arttırmaktadır. Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumu olarak bizlerde her zaman böyle sosyal yardımlaşmaların içinde yer almaya devam edeceğiz. Eğitime bir mumda sen yak !
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ