Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

YILIN İLK GEZİSİ! - BİR BOLU HARİKASI - 12 EKİMDE YEDİGÖLLERDEYİZ…

13 Eylül 2019 Cuma 17:16:24 ÖS 5227 kez okundu.

Bolu'ya 42 km uzaklıkta bulunun Yedigöller Mili Parkı, irili ufaklı yedi gölden oluşuyor (Adı gibi :) Vadi önünün heyelanlarla kapanması ile oluşan göller, Sazlıgöl, İncegöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, Deringöl, Büyükgöl ve Seringöl isimleri ile anılıyor. Göllerin çevresi kayın, meşe, gürgen, kızılağaç, dişbudak, karaağaç, ıhlamur gibi geniş yapraklı ağaçlarla ve karaçam, sarıçam, köknar gibi iğne yapraklı ağaçlarla kaplı. Özellikle sonbahar günlerinde sarıdan kızıl tonlara kadar her türlü renge bürünen kayınlar ve diğer geniş yapraklı ağaçlar seyrine doyum olmayan görüntüleri özellikle fotograf meraklıları için güzel kareler sunuyor.
Tur Programı;  Sabah 05.00 da belirlenen noktadan hareket ediyoruz. Batı Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine ulaşıyoruz.  Doğa ile baş başa kalabileceğiniz, her köşesi ayrı bir heyecan yaratacak, Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, Küçük, Kuru olarak isimlendirilmiş gölleri görebileceğimiz bir doğa yürüyüşüne çıkıyoruz. Birçok farklı türde ağaç ve birbirinden güzel manzaralarda fotoğraf imkanı sunan Yedigöller gezimizde orman içi patikalardan yapacağımız yürüyüşle birlikte serbest zaman Öğle yemeği sonrasında tertemiz havası ve kuş sesleri eşliğinde, doğanın tarifi olmayacak güzellikteki bu görsel şölenini daha fazla yaşama imkanı buluyoruz. Yedigöller bölgesinde geçireceğimiz bu keyifli zaman sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Hiç bitmesin isteyeceğiniz bu kısa ama oldukça keyifli günün sonrasında Çerkezköy e dönüş yolculuğumuz başlıyor. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, gece saatlerinde Çerkezköy’ e varıyoruz.
Fiyata dâhil olan hizmetler;
• Lüks otobüsler ile ulaşım
• Araç İçi İkram
• Sabah kahvaltısı (set menü veya açık büfe)
• Öğle yemeği barbekü mangal ( Köfte Ekmek , Sucuk Ekmek ,Tavuk Izgara )
• Soğuk Meşrubat ve Sınırsız Çay 
• Zorunlu seyahat sigortası
• Rehberlik Hizmeti
Fiyata dâhil olmayan hizmetler;
• Tüm kişisel harcamalar
Gezi ücreti;
250 TL
Gezi başvurularınızı 27 Eylül 2019 tarihine kadar sınır rehber öğretmenlerimize veli izin belgesi doldurarak kolayca yapabilirsiniz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ