Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

ESKİ OKUL ARKADAŞLARI - BURÇAK KESER ( 7A SINIFI ÖĞRENCİSİ)

01 Ekim 2019 Salı 14:12:02 ÖS
564 kez okundu.

 Bir zamanlar iki oda arkadaşı varmış. Bunlar Burcu ve Sinem imiş. Bu iki kızın anneleri eskiden çok yakın arkadaşlarmış. Bu arkadaşlık kızlarına da geçmiş böylelikle.
 Burcu'nun dersleri Sinemden daha başarılıymış. Burcu Sinem'e ders anlatmayı Sinem de Burcudan ders dinlemeyi severmiş. Böylece Sinem'in dersleri daha iyiye gidiyormuş. Bir gün bu iki arkadaşın apartmanına yeni bir çocuk taşınmış. Bu çocuğun adı Berkay'mış. Berkay'ın kabarık ve uzun saçları varmış. Sinem bunu çok beğenmiş. Bir sonraki gün ise Burcu ve Sinem okula gidiyormuş. İlk ders başlamış. Ders Türkçe imiş. İkisi de öğretmenlerini çok seviyormuş. Teneffüsten sonra sınıfa yeni birinin geleceğini söylemiş öğretmenleri. Daha sonra yeni çocuk gelmiş. Bu çocuk Berkay'mış. O dersi güzel bir şekilde işlemişler. Teneffüste Burcu ve Sinem Berkay'a okulu tanıtmışlar. Gün geçtikçe Berkay ile daha iyi arkadaş olmuş kızlar. Her neyse aradan altı yıl geçmiş. Hepsi farklı bir üniversiteye geçmiştir. Bu yüzden artık birbirleriyle görüşmüyorlarmış. Daha sonra okullarda bir gezi düzenlemişler. Bu geziye üçü de gidiyormuş. Ama tabii ki hiçbiri bunu bilmiyormuş. Sonra Burcu, Sinem ve Berkay gezide aynı servisteymiş. Bunu fark edince üçü de çok mutlu olmuş. Sonra gezide çok eğlenmişler.
       Artık birbirleriyle çok sık görüşüyorlarmış. Sonra Burcu bir slogan bulmuş. Slogan ise şöyleymiş ''Eski okul arkadaşları geri döndü.''

ÖĞRENCİ MAKALELERİ
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ