Hoş Geldiniz | 02 Mayıs 2024 Perşembe

CAMBRIDGE TESCİLLEDİ ! GÜLERÇİN KOLEJİNİ "SEÇKİN OKUL" İLAN ETTİ!

05 Kasım 2019 Salı 13:22:31 ÖS 757 kez okundu.

Her yıl düzenli olarak Cambridge sınavlarına iştirak etmekte olan Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları, bu sınavlara göstermiş olduğu yüksek katılım ve talep sayesinde Çerkezköy bölgesinde adından söz ettirmeye devam etmektedir. 

Uluslararası geçerliliği sahip olması yanı sıra hemen hemen tüm dünyada uygulanmakta olan Cambridge sınavları sayesinde öğrencilerimiz, sahip oldukları İngilizce seviyelerini görme, ölçme ve yükseltme şansına sahip olmaktadır. Seviyelerine göre girdikleri sınavlarla üst kura yükselme hedefleri doğrultusunda yola çıkan öğrencilerimiz, bu sayede İngilizce düzeylerini ilerleterek sınavdan elde edecekleri “uluslararası geçerliliği olan sertifikalar” ile dil düzeylerini kanıtlama fırsatı bulmaktadır. 

STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET ve FCE düzeyinde Cambridge sınavlarına katılım gösteren öğrencilerimiz, söz konusu sınavlarda başarılı sonuçlar elde etmiş ve Cambridge University Press tarafından Çerkezköy bölgesinde Cambridge sınav merkezi olmuştur. 

Sınav merkezi olması, bölgede kendi öğrencileri haricinde diğer okullardan Cambridge sınavlarına katılım göstermek isteyen öğrencilere ev sahipliği yapması, bu sınavlara düzenli olarak her yıl katılım göstermesi ve söz konusu sınavlarda üstün başarılar elde etmesi dolayısıyla okulumuz, Cambridge University Press tarafından “Seçkin Okul” olarak belirlenmiş ve ödüllendirilmiştir. 

Bu sayede, Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları’nın anaokulundan lise düzeyine kadar ortaya koymuş olduğu yabancı dil eğitiminin İngilizce dili eğitiminin sayılı yayınlarından Cambridge University Press tarafınca takdir edilmesi ve “Seçkin Okul” olarak seçilmesi hususunda  Sayın Yöneticilerimizi, bu hususta üstün gayret gösteren Yabancı Dil Zümresi öğretmenlerimizi ve bu çeşit değerli bir ödülü okulumuza kazandıran değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ