Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

ÇALIŞMAK -AHMET SELİM KAYA 8/A SINIFI

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:35:08 ÖÖ
467 kez okundu.

Çalışmak, kimi için bıkkınlık ve sıkkınlık ifade ederken kimi için ise bir yaşam felsefesi. Bence ise sınırları olmayan uçsuz bucaksız bir şey. Ve bu şey sizi daima güçlendirip size kuvvet verir. Çalıştıkça kuvvetlenir, kuvvetlendikçe çalışırsınız. Çalışmak güzel şeydir. Sizi boşluktan ve belirsizlikten kurtarır.

Çalışkan insanlar her zaman kendilerine yapabilecek bir iş bulur. Bu insanlar tembellik yapmayı ve uyumayı pek sevmez, yapacak işleri olmadığında bile kendilerine oyalanabilecekleri bir iş mutlaka bulur. Çalışkan insanlar her zaman zinde kalmayı başaran kişilerdir. Bu açıdan bakıldığında da kolay kolay sağlık problemleri ile de karşılaşmazlar. Çalışmak ayrıca kişiyi başarıya götürdüğünden insana zevk verir. Bu nedenle alışmak kişiye pek çok açıdan faydalı olan bir eylemdir.
Çalışmayı sevemeyen kişiler zamanlarını boş işlerle geçirirler. Bu kişilerin başarıyı yakalayabilmeleri de çok mümkün değildir. Çalışkan insanları herkes severken ve yanında görmek isterken tembel kişiler ise genellikle hoş karşılanmayan insanlardır. Bu nedenle her zaman çalışkan olmak ve çalışmayı sevmek gerekmektedir.

ÖĞRENCİ MAKALELERİ
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ