Hoş Geldiniz | 28 Mart 2024 Perşembe

NİSAN AYININ İKİNCİ EN TEMİZ SINIFLARINI SEÇTİK

29 Nisan 2016 Cuma 14:06:46 ÖS 1415 kez okundu.

Gülerçin Koleji olarak düzenli bir şekilde her ay, iki haftalık aralıklarla en temiz sınıfı seçiyoruz. Bu uygulamamızdaki amacımız, öğrencilere temizlik bilinci aşılamak, yaşadıkları çevreyi koruma bilincini geliştirmek ve toplu yaşanılan alanlarda birlikte yaşadığı insanları düşünerek temizlik konusunda hassas olmasını öğretmektir.
Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeyinde Nisan ayının ikinci haftasının (18-28 Nisan 2016) en temiz sınıfını, ders öğretmenlerimizin gözlemleri sonucunda vermiş oldukları oylarla seçtik Nisan ayının ikinci haftasının ortaokulda “En Temiz Sınıfı” 6-A sınıfı oldu. Anadolu Lisesinde ise Nisan ayının ikinci haftasının “En Temiz Sınıfı” 9-A sınıfı oldu.
Yapılan törenle 6-A ve 9-A sınıflarımıza “En Temiz Sınıf Bayrağı” verildi. Bayraklar sınıfları temsilen sınıf başkanlarına taktim edildi. Nisan ayının ikinci haftasının en temiz sınıfı olan 6-A sınıfı öğrencilerini ve sınıf rehber öğretmeni Gözde Erol’u; Anadolu Lisesinde Nisan ayının ikinci haftasının en temiz sınıfı olan 9-A sınıfı öğrencilerini ve sınıf rehber öğretmeni  Serhan Serinoğlu’nu tebrik ederiz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ