Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

BULGARİSTAN’DAN MİSAFİRLERİMİZ VAR

12 Mart 2019 Salı 07:07:35 ÖÖ 587 kez okundu.

Özel Gülerçin Eğitim Kurumları tarafından gelenekselleştirilen öğrenci değişim programları her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ses uyandıracak. 22 Nisan – 26 Nisan 2019 tarihleri arasında Bulgaristan – Türkiye Arasında  ‘’Kültürlerin Buluşması’’ konulu proje dolayısıyla Bulgaristan’dan okulumuzda misafir öğrenci ve öğretmenleri ağırlayacağız. Sofya Ou Zaharii Krusha Okuluyla gerçekleştirmiş olduğumuz öğrenci değişim programları yıllardır süregelmektedir. Proje ile birlikte, iki ülke arasındaki dostluğun pekişmesi,farklı kültürlerin  tanınması, yabancı dilin pekiştirilmesi gibi hedefler göz önünde bulundurulmuştur.

 

Misafir öğrencilerimiz bu 5 gün süresince gönüllü öğrencilerimizin evlerinde konaklayacaklardır.  Yabancı dili hayatın bir parçası haline getirmek isteyen öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.
Gelecek olan misafirlerimiz için böyle bir programa dahil olup yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda gönüllü ev sahipliği yapmak isteyen öğrencilerimiz, dağıtılan formları 15.03.2019 tarihine kadar Yabancı Diller Bölüm Başkanı Çiğdem ERDAĞ’a formları iletmesi gerekmektedir.

ÖZEL GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ