Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

ÖĞRENCİMİZ ÖZGÜR DENİZ GÜL ÖDÜLÜNÜ ALDI…

25 Mart 2016 Cuma 13:04:33 ÖS 2457 kez okundu.

Dünya su günü dolayısı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı – Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürlüğü tarafından Trakya bölgesi genelinde ‘’SU VE İSTİHDAM’’ konulu resim yarışmasında bölge üçüncüsü olan öğrencimiz Özgür Deniz GÜL, Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinde düzenlenen törenle ödülünü aldı.  Törene bölge idari amirleri ve temsilcileri ayrıca bölge halkı katıldı. Özel Gülerçin Eğitim Kurumları temsilen de Eğitim Koordinatörümüz Mehmet TÜRKMEN ayrıca Görsel Sanatlar Öğretmenimiz A. Caner KIYCIOĞLU öğrencimizin velisi Sayın Yaşar GÜL törene öğrencimiz ile birlikte törene katıldı.
Törende, Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürlüğü tanıtımı ve işleyişleri bölgeye yapılan yatırımları hakkında bilgi sunumu yapıldı.  Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürü Sayın, Adil SABANCI bir konuşma yaptı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve öğretmenlerine onların aldıkları eğitim de en büyük destekçisi olan okul müdürleri ve ailelerine teşekkür etti.
Ardından ödül törenine geçildi, öğrencimiz; Özgür Deniz GÜL başarı gösteren tek erkek öğrenci olarak ödülünü Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürü Sayın, Adil SABANCI’ dan aldı. Törenin ardından bir kokteyl veridi.
Gerek ulaşımımızı sağlamaları gerekse organizasyon içerisinde yapmış oldukları yemek v.b. ikramları ile böyle bir organizasyondan dolayı Edirne Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ