Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

SİVİL SAVUNMA PROGRAMI.

07 Mart 2016 Pazartesi 14:14:50 ÖS 1575 kez okundu.

Her yıl 28 Şubat günü çeşitli etkinliklerle kutlanan Sivil Savunma Günü okulumuzda da düzenlenen program ve yapılan tatbikat ile kutlandı. İlk olarak sabah okulumuz bahçemizde hazırlanan program gerçekleştirildi. Sivil Savunma Günü programının sunuculuğunu 4/A sınıfından Erim Ege Oruç öğrencimiz gerçekleştirdi. Öğrencimiz 4/A sınıfından Melisa BİLGEN günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaparken, 2/A sınıfından Gülnihal AKKAYA sivil savunma adlı şiirini okudu. Ardından sivil savunma günü hakkında bilgi vermesi için 4/B sınıfından Yavuz Selim Bulut öğrencimiz konuşmasını gerçekleştirdi. 3/A sınıfından Efe Bora Aydınlık sivil savunmanın amaçları hakkında bilgi verdi. Sivil savunma ile ilgili özlü sözleri 1/A sınıfından Selin MİNARECİ ve Melek ÖZDEMİRBAŞ, 1/B sınıfından NAZ KORKMAZ ve Melek KİRAZ okudular. İkaz ve alarm işaretlerinin anlamları hakkında 3/A sınıfı öğrencimiz Nursena DUMLU bilgi verdi.
Programın son bölümünde 2/B sınıf öğretmenimiz Bayram TAN gün içerisinde yapılacak olan tatbikat hakkında bilgilendirmede bulundu.
 Öğleden sonra da okulumuzda yangın tahliye tatbikatı yapıldı. Çalan siren sesiyle birlikte öğrenciler hızlı ve düzenli bir biçimde daha önceden belirlenen alanlardan inerek bahçedeki toplanma alanında belirlenen yerlerini alırken yapılan tatbikat sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmış oldu. Tüm okulda yapılan yangın tahliye tatbikatı tam olarak 2 dakika 36 saniye sürmüştür.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ