Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

HABERİN MERKEZİ ŞABAN KARDEŞ İLE KARİYER GÜNÜ

25 Şubat 2016 Perşembe 14:44:04 ÖS 1792 kez okundu.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında düzenlenen “Gülerçin’de Kariyer Günleri “etkinliğimizin 25.02.2016 tarihli etkinlikteki konuğu Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş ile öğrencilerimiz okulumuzda buluştular. Gülerçin Koleji olarak bu kariyer günümüzün amacı:
Gerçek bilgi ve önerilerle öğrencileri gelecekleri ile ilgili motive etmek, gazetecilik mesleğini öğrencilerimize tanıtmak ve gazetecilik mesleği için hangi aşamalardan geçmek gerektiğini ö öğrencilerimize öğretmektir. Aynı zamanda öğrencilerimizin ülkemizdeki basın-yayın hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak, basın-yayın çalışanlarına saygı ve sevgisini arttırmaktır.
Gülerçin’de Kariyer Günleri adlı etkinliğimiz, Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş ’in öz geçmişini öğrencilerle paylaşmasıyla başlamıştır. Daha sonra Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş ile öğrencilerimiz arasında söyleşi başlamıştır.
Öğrencilerimiz Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş ile hoşça vakit geçirdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğimizde, öğrencilerimiz Sayın Şaban Kardeş’e soru sormuşlar ve aldıkları cevaplarla aydınlanmışlardır.
Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş, öğrencilerimize bugünlere nasıl geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini, başarısının sırlarını ve gazetecilik mesleğiyle ilgili bilgiler vermiştir. Aynı zamanda yaşadığı ve tecrübe edindiği bazı olaylar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş, öğrencilerimize basına karşı sempati kazandıracak konuşmalar yaptı. Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş, konuşmalarıyla ve samimiyetiyle öğrencilerimizin sevgisini kazandı.
  Okul olarak kariyer günlerindeki amacımız, öğrencilerimizin meslek seçimleri ve doğru karar vermelerine yardım etmektir. Bu hedefimize böylece ulaşmaya çalıştık. 
Gülerçin’de Kariyer Günlerinin bu etkinlinin konuğu Çerkezköy Haber Gazetesi’nin Kurucusu Sayın Şaban Kardeş’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ