Hoş Geldiniz | 27 Nisan 2024 Cumartesi

ABANT GEZİSİ BU YIL 5 MART’TA…

12 Şubat 2016 Cuma 06:36:29 ÖÖ 2904 kez okundu.

Her yıl gelenekselleşen Abant gezimiz bu yıl 5 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek. Gezimize tüm Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz katılabilir. Son başvuru 25 Şubat 2016. Gezimiz bu yılda katılımcıları ile bir toplum hizmeti çalışmasına vesile olacak, Katılan tüm katılımcılarımız ‘katıl yeşile destek ol’ sloganımız ile sürpriz bir projeye imza atmış olacak. Katılımlarınızı bekliyoruz.
Abant tabiat parkı; çevresi çam ormanları ile kaplı, denizden 1328 metre yükseklikte Bolu il sınırları içerisinde bulunan doğa harikası bir tatlı su gölüdür. Dört mevsim harika manzaralar sunuyor ziyaretçilerine. Tertemiz dağ ve orman havası ile haftanın tüm yorgunluğunu atabilmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.
Gezi Programımız; Okulumuzdan hareketle yolda güne özel poğaça, çay, kahve ve soğuk içecek ikramları eşliğinde yaklaşık dört saatlik yolculuk ile Bolu’ ya varış. Yeşil ve karaçam ağaçları arasından yapacağımız keyifli yolculuk sonrasında Abant Gölü Tabiat parkına varıyoruz. Doğanın oluşturduğu yüzlerce renk kombinasyonuna ev sahipliği yapan Abant Gölü çevresinde yapacağımız yürüyüş sonrasında siz değerli misafirlerimize rahat bir şekilde fotoğraf kareleri yakalamanız ve sevdiklerinizle baş başa kalabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz Fayton kiralayarak veya ata binerek göl çevresini gezebilirler, hava şartlarına bağlı olarak bembeyaz orman ve göl manzarasına karsı kiralayabilecekleri kızak ile kayak keyfi yapabilirler. Serbest zamanın ardından öğle yemeğimiz için hazırlanmış olan zengin menülü barbekü de sınırsız sucuk veya köfte ekmek keyfinin tadını çıkarıyoruz. Öğle yemeğimiz sonrası Abant Gölü giriş kısmında bulunan köylü pazarında yöresel ürünler alabileceğiniz noktada serbest zaman verip gezilerimizi sonlandırdıktan sonra dönüş yolculuğumuz başlıyor. Yolda vereceğimiz Bolu Highway molası ile birlikte akşam saatlerinde Çerkezköy ‘ e varıyoruz.
Gezimize, Lüks otobüsler ile ulaşım, Öğle yemeği (Mangal Partisi), Profesyonel Rehberlik hizmetleri Milli park giriş ücreti, Zorunlu seyahat sigortası ücrete dahil olup. Başvuru ücreti 110 tl’dir Başvurularınızı bağlı olduğunuz sınıfın sınıf öğretmeni ile iletişime geçerek gerekli izin formunu doldurarak  kısa sürede yapabilirsiniz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ