Hoş Geldiniz | 28 Mart 2024 Perşembe

TEOG ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÇEKİŞMELİ BİLGİ YARIŞMASI

25 Aralık 2015 Cuma 14:55:18 ÖS 2288 kez okundu.

Okulumuzdaki ortaokul sınıfları arasında düzenlediğimiz, Gülerçin Ortaokulu Bilgi Yarışması’nda bugün 8.sınıf öğrencilerimiz yarıştı. Bilgi yarışmasına,  8-A sınıfı öğrencileri Oğuzhan NAS, Simanur CEYLAN, Ataberk BAŞ, Ümmügül ÜNLÜ ve Eylül Ezgi GÜL ‘den oluşan “BİLGİ AVCILARI” adlı takımlarıyla katıldılar. 8-B sınıfı öğrencileri Oğuzhan Metin Yağız BAKIŞ, Elif Eylül ADALI, Berfin CANPOLAT, Yusuf Emre DENİZ ve Cansu Doğa İNAM ‘den oluşan “B- TAKIMI ” adlı takımlarıyla katıldılar.
Yarışmamız Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Din Kültürü ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorulan beşer adet sorudan oluşmuştur. Yarışma sonunda her öğrencimiz katılım belgesi alırken 8/B Sınıfı öğrencileri yarışmayı kazandıklarından dolayı gümüş madalyaya sahip oldular.
İki takımda bilgilerini kıyasıya yarıştırdı. Zaman zaman zorlanan öğrencilerimiz çekişmeli bir bilgi yarışına girdiler. Bilgi yarışmasında bilgi kadar dikkatinde önemini kavradılar. Heyecan dolu anların ardından jüri sonuçları açıkladı. Bu bilgi yarışmasının kazananı 8-B (B- TAKIMI) takımı oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ