Hoş Geldiniz | 18 Nisan 2024 Perşembe

ARALIK AYININ 1.HAFTASININ EN TEMİZ SINIFI SEÇİLDİ

04 Aralık 2015 Cuma 14:19:16 ÖS 1862 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin İlkokulu olarak, geçtiğimiz hafta alınan kararla bundan sonra haftalık olarak gerçekleştireceğimiz “HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI” uygulaması 30 Kasım 2015 Pazartesi günü başlatıldı. İlkokul Müdüremiz Sayın Tuğba ZENGİNAL’ın başkanlığında Okul Meclis Başkanı Kağan İŞCAN, Sağlık ve Temizlik Komisyonu Üyeleri Sefra İLHAN ve Derin Ecrin TUNÇ ve Okul Rehber Öğretmeni Mehtap KIYCIOĞLU’ndan oluşturulan komisyon haftanın her günü sürpriz zamanlarda sınıfları gezerek notlarını aldılar ve Aralık ayının ilk haftasının en temiz sınıfını belirlediler. Oldukça hassas çalışan komisyon üyeleri puanlamasını aşağıdaki kriterlere göre büyük bir titizlikle yapmıştır.

 

•    Sınıf sıra, sandalye düzenine,
•    Yazı tahtasının ve duvarların temizliğine,
•    Sınıf içi temizlik ve düzene,
•    Sıra altlarının temizliğine,
•    Çöp kutusunun etrafının temiz olmasına,
•    Panoların temizlik, tertip ve düzenine,
•    Öğrencilerin kitap, defter, çanta vb. araç gereçlerinin tertip ve düzenine,
•    Öğrenci dolap içlerinin tertip ve düzeni
•    Kitaplık düzenine.
Tüm sınıflar “EN TEMİZ SINIF” seçilebilmek adına birbirleriyle mücadele halinde oldukları ve sınıf içerisinde de düzensiz olan öğrencileri hem uyardıkları hem de onları temiz olma yönünde teşvik ettikleri görülmüştür.
Ve sonunda Cuma günü gerçekleştirilen son sürpriz ziyaretle “HAFTANIN EN TEMİZ SINIFI” belirlenmiştir. Yapılan kontroller sonuncunda ilk haftanın “EN TEMİZ SINIFI 4/A SINIFI” olmuştur. Bugün gerçekleştirilen törenle bir hafta boyunca her an en temiz sınıf olan 4A sınıfı “EN TEMİZ SINIF” uygulamasının simgesi olan “BEYAZ BAYRAK”ı almaya hak kazanmıştır. Önümüzdeki hafta boyunca sınıf tabelasının üstünde BEYAZ BAYRAĞI onlar dalgalandıracaktır. Bunun yanında “EN TEMİZ SINIF SERTİFİKASI” da kendilerine teslim edilmiştir. Sene sonunda en çok sertifikayı toplayan sınıfı büyük ödül olarak sürpriz bir gezi beklemektedir. İlk sertifikamızın sahibi olan 4/A sınıfı öğrencilerini ve sınıf öğretmenimiz Birsen BARUT ENGİN’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz…


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ