Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

KARİYER GÜNLERİ

20 Kasım 2015 Cuma 08:27:42 ÖÖ 1686 kez okundu.

2015-2016 eğitim öğretim yılında düzenlenen “Gülerçin’de Kariyer Günleri “etkinliğimizin bu etkinlikteki konuğu Çerkezköy kaymakamı Sayın Metin Kubilay ile öğrencilerimiz okulumuzda buluştular. Gülerçin Koleji olarak bu kariyer günümüzün amacı:
Gerçek bilgi ve önerilerle öğrencileri gelecekleri ile ilgili motive etmek, kaymakamlık mesleğini öğrencilerimize tanıtmak ve devletimizin yerel yönetimlerde temsilcilerini öğrencilerimize öğretmektir. Aynı zamanda öğrencilerimizin devlete ve devlet büyüklerine karşı sevgisini arttırmaktır.
Gülerçin’de Kariyer Günleri adlı etkinliğimiz Çerkezköy kaymakamı Sayın Metin Kubilay’ın öz geçmişinin okunmasıyla başlamıştır. Daha sonra kaymakamımız Sayın Metin Kubilay ile öğrencilerimiz arasında söyleşi başlamıştır.
Öğrencilerimiz Çerkezköy kaymakamı Sayın Metin Kubilay ile hoşça vakit geçirdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğimizde, öğrencilerimiz kaymakamımıza soru sormuşlar ve kaymakamımızdan aldıkları cevaplarla aydınlanmışlardır.
Çerkezköy kaymakamı Sayın Metin Kubilay, öğrencilerimize bugünlere nasıl geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini ve başarısının sırlarını ve kaymakamlık mesleğiyle ilgili bilgiler vermiştir. Aynı zamanda yaşadığı ve tecrübe edindiği bazı olaylar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Kaymakamımız,  devlet sevgisini aşılayan konuşmalarla öğrencilerimizin sevgisini kazandı. Okul olarak kariyer günlerindeki amacımız, öğrencilerimizin meslek seçimleri ve doğru karar vermelerine yardım etmektir. Bu hedefimize böylece ulaşmaya çalıştık.
Gülerçin’de Kariyer Günleri’nin bu etkinliğinin konuğu Çerkezköy kaymakamı Sayın Metin Kubilay’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sonraki kariyer günlerimizde görüşmek üzere.


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ