Hoş Geldiniz | 16 Nisan 2024 Salı

11.YILIMIZDA DA LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

23 Temmuz 2020 Perşembe 09:22:36 ÖÖ 2028 kez okundu.

Bölgesinin öncü eğitim kurumlarından olan Gülerçin Koleji başarıları ile farkını ortaya koydu.11 yıllık eğitim-öğretim sürecinde SBS,OKS,TEOG ve LGS  gibi birçok sınav sistemine öğrenci hazırlayan kurumumuz sınav sistemi değişse bile yapılan tüm sınavlarda her yıl 8. Sınıflarımızın % 60-70’ini  Fen Liselerine yerleştirerek büyük başarılara imza atıyor. Galatasaray Lisesi, Atatürk Fen Lisesi, Çapa Fen Lisesi, Tekirdağ Ebru Naim Fen Lisesi, Çorlu Fen Lisesi, Silivri Fen Lisesi, Edirne Fen Lisesi, Çanakkale Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi, Vefa Lisesi, Cağaloğlu, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi gibi Türkiye’nin nitelikli liselerine öğrenci yerleştirerek öğrencilerimizin gelecek yaşantılarına önemli temeller atıyor. 11 Yıllık tecrübesiyle hareket eden Gülerçin Koleji bu yıl da öğrencilerini Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleştireceğinden hiç şüphemiz yok. Bölgenin akademik ve sosyal alanda parlayan yıldızı olan Gülerçin Koleji Türkiye Lider Marka Ödülleri 2019 kapsamında En İyi Eğitim Veren Kurum Ödülüne layık görünen Gülerçin Koleji alanında uzman eğitim kadrosu ile yoluna devam ederek daha iyi başarılar için çalışmalarına ve gelecek yıl planlamalarına hız kesmeden devam ediyor.
11 yıldır eğitim-öğretim hayatının başta gelen okullarından olan Gülerçin Koleji başarısını 11. Yıllında da kanıtladı. Ortaokul temelini Gülerçin Kolejinde atan öğrenciler  Gülerçin Kolejinin sistemli ,planlı çalışmaları ,uzman eğitim kadrosunun öz verisi ile başarılarını kuşaktan kuşağa aktarıyor.
20 Haziran 2020 tarihinde yapılan Liselere Geçiş Sınavı(LGS) sonuçları açıklandı. öğrencilerimizi planlı ve programlı giderek en iyi şekilde sınava hazırlayan Gülerçin Koleji bu yıl Liselere Geçiş Sınavında da güzel başarılar elde etti. Bir sene boyunca özverili çalışan öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını alarak veli ve öğretmenlerini gururlandırdılar.

Güçlü eğitim kadrosu ve öğrencilerimizin azmi ile başarılı bir LGS’yi geride bırakan Gülerçin Kolejinde Resmi sınav sonuçlarına göre 
54 öğrencimizin katıldığı sınavda ;
Yüzde 0-1 dilimleri arasında 10 öğrenci,
Yüzde 0-5 dilimleri arasında 32 öğrenci

Böylelikle 54 öğrencimizden %60-70 e  yakını Türkiye’nin seçkin Fen Liselerine ve Nitelikli Anadolu Liselerini kazandırarak Bölgesinde ve Türkiye’de Eğitimin öncü adresi olduğunu bir kez daha kanıtlamaktadır. 
Bu başarıda emeği geçen ve bizlere bu gururu yaşatan tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…
GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ