Hoş Geldiniz | 20 Nisan 2024 Cumartesi

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL BİRİNCİLERİMİZ

27 Temmuz 2020 Pazartesi 15:25:12 ÖS 1080 kez okundu.

Her yıl geleneksel olarak haziran ayı sonunda gerçekleştirilen Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Mezuniyet Törenimiz bu yıl pandemi önlemleri kapsamında yapılamamıştır. Buna bağlı olarak Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Anadolu Lisemiz ve Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu birincilerimiz birincilik plaketlerini ve hediyelerini alarak isimlerini okul birincileri kütüğüne çaktı.
Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Anadolu Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Ümmügül ÜNLÜ, Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Emre RESNELİ dört yıllık zorlu bir maratonu geride bırakarak okul birincisi olmaya hak kazandılar. Elde ettikleri birinciliği girdikleri YKS ve LGS sonuçlarına da yansıtan öğrencilerimiz gelecekleri adına çok önemli bir adım attılar. Elde ettikleri başarılar ile kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerini gururlandırdılar.
Okulumuzda sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan “Birincilik Töreni”ne Okul Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Birincilerimiz plaket ve hediyelerini Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN ve Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’nün elinden aldı. Törenimiz başarı dileklerinin ve tebriklerin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza atan Gülerçin Eğitim kurumları olarak emek veren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
GÜLERÇİN EĞİTİM KURUMLARI

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ