Hoş Geldiniz | 27 Temmuz 2024 Cumartesi

8. SINIF LİSE TANITIM GEZİMİZ.

05 Kasım 2015 Perşembe 14:51:09 ÖS 2338 kez okundu.

2015-2016 eğitim öğretim yılında 8.sınıf öğrencileri ile TEOG sınavı öncesi öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak ve liseler hakkında bilgilendirmek için lise tanıtım gezisi yapılmıştır. Gezimizde İstanbul’da yer alan Vefa Lisesi ve İstanbul Lisesi seçtiğimiz okullar olup öğrencilerimiz bu okulları tanıma fırsatı elde etmiştir.
İlk olarak Vefa lisesine gidildi burada bizi geçen yıllarda bu okulları kazanan öğrencilerimiz karşıladı. Okul hakkında genel bilgi sahibi olundu ve geçen yıllarda aynı sınava hazırlanarak bu okullara yerleşen öğrencilerimiz Başak AKSOY ve Ece ERTÜRK sınav hazırlanma süreçlerini anlattı.
Vefa lisesinden sonra İstanbul Lisesine gidildi ve okulu tanıma fırsatı elde edildi. Okulu gezdik ve öğrencilerimiz derslikler, okulun işleyişi, teog hazırlık süreci, bu okulda olmak için ne kadar çalışmaları gerektiği konusunda bilgi sahibi oldu.
Gezimiz amacına ulaşmıştır.
Sevgili öğrenciler, sınav bizi korkutmamalı, düzenli çalışmak kaygıyı azaltır, verimi arttırır, çalışmak, istek ve azim önemli. İstediğinizde herşeyi başarırsınız.
Sınav öncesi eksiklerinizi mutlaka kapatın ve kendinize inanın, sizler de başarıyı yakalayın… Gelecek yıl sizler de İstanbul lisesi ya da bir Vefa lisesi öğrencisi olun… Herşey sizin elinizde …

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ