Hoş Geldiniz | 23 Nisan 2024 Salı

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

29 Ekim 2015 Perşembe 11:31:22 ÖÖ 1777 kez okundu.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutladık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere devletimiz ve bağımsızlığımız için seve seve canını veren aziz şehitlerimizi andık. Bu şanlı güne yakışır bir kutlama yaptık.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk ve  Cumhuriyetin kurulmasında emeği geçen tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık  saygı duruşu ve ardından da Müzik Öğretmenimiz Gülben Kıycıoğlu eşliğinde  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından İlkokul ve Anaokulu Müdiremiz Sayın Tuğba ZENGİNAL tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Programımız okulumuz Tarih Öğretmeni Saadet Barıtçı tarafından yapılan konuşma ile devam etti.

Daha sonra okulumuz 2/A sınıfı öğrencilerinden  Göktürk Akif GÜRBÜZ  ''Cumhuriyet''  adlı, 2/B sınıfı öğrencilerinden Derin Ecrin TUNÇ ''Cumhuriyet'' adlı şiirini; 3/A sınıfı öğrencilerinden Duru AYKOÇLAR ''29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'' adlı metnini okudu. Metinlerin okunmasından sonra okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerini hazırlamış oldukları zeybek gösterisini sundu.

Daha sonra Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen İlkokullar Arası Resim Yarışmasında, ilçe 1.si olan 3/A sınıfı öğrencimiz Zeynep ÖZİÇ’e hediyesini alkışlar eşliğinde İlkokul ve Anaokulu Müdiremiz Sayın Tuğba ZENGİNAL verdi.
 Hediye merasimi ardından okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Uluç KOVANCI ''29 Ekim''  adlı şiirini okudu.
Ardından 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ile ilgili özlü sözleri okudu.
Okulumuz öğrencilerinden Bilge DÜNDAR  ''29 Ekim'' adlı şiirini, Nurselin KASNAK  ‘’29 Ekim’’ adlı şiirini, Sude AYUN  ''Bugün '' adlı şiirini, Yaren Nur AYDIN ''Bugünün Güneşi'' adlı şiirini okudu.
Şiirlerin ardından okulumuz Anadolu Lisesi öğrencileri, hazırlamış olduğu oratoryo gösterisini sundu.
Programımızın devamında müzik öğretmenimiz Gülben KIYCIOĞLU’nun yönetiminde okul koromuz eşsiz gösterilerini sundu.
Cumhuriyet Bayramı kutlama programımız, kutlama etkinliğimize katılan herkese teşekkür edilerek son bulmuştur. Törende emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. NİCE 92. yıllara CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ