Hoş Geldiniz | 25 Nisan 2024 Perşembe

SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANDI !!!

23 Ekim 2015 Cuma 13:58:12 ÖS 2320 kez okundu.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Öğrenci Meclisi Başkanı ve Başkan Yardımcılığı seçimi için 20.10.2015 Salı Günü öğrencilerimiz tarafından oy kullanılmış, oylamanın sonuçları ise bugün gerçekleştirilen törenle duyuruldu.

İlkokul kademesinden 4/A sınıfı öğrencilerinden G. Nehir YILDIRIM ve 4/B sınıfı öğrencilerinden Kağan İŞCAN’ın aday oldukları Okul başkanlığı mücadelesinde en çok oyu alarak 4/B sınıfı öğrencisi Kağan İŞCAN 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Okul Başkanı seçildi. Okul Başkan Yardımcılığında ise 2/A sınıfından Sefra İLHAN, 2/B sınıfından Derin Ecrin TUNÇ ve 3/A sınıfından Deniz GÜMÜŞ’ün seçilme mücadelesinde ise en çok oy alan 3/A sınıfından Deniz GÜMÜŞ oldu.
Ortaokul kademesinde bir haftadır süren zorlu, heyecanlı süreçte ise adaylarımız 7/A sınıfından Ömer BEDİRHAN, 7/B sınıfından Mehmet Emin KAHRAMAN ve 8/A sınıfından Ümmügül ÜNLÜ idi. Bu süreçte en çok oy alarak kazanan taraf ise 7/B sınıfından Mehmet Emin KAHRAMAN oldu. Başkan Yardımcılığında ise 5/A sınıfından Asya ALTAY, 5/B sınıfından Taner Yiğit TOPÇU ve 6/B sınıfından Bilge DÜNDAR arasındaki mücadelede en oy alarak 6/B sınıfından Bilge DÜNDAR Okul Başkan Yardımcısı olarak seçildi.
Oy çokluğu ile seçilen öğrencilerimizi kutluyoruz, üstlendikleri görevde başarılı olmalarını temenni ederiz. Ayrıca bu sürece aktif olarak katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ