Hoş Geldiniz | 29 Mart 2024 Cuma

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

30 Ekim 2020 Cuma 09:55:45 ÖÖ 1207 kez okundu.

Cumhuriyetimizin kuruluşunu coşkuyla kutladık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere devletimiz ve bağımsızlığımız için seve seve canlarını veren aziz şehitlerimizi andık. Bu şanlı güne yakışır bir kutlama yaptık. Yapılan kutlamalar pandemi dolayısıyla online ortamda gerçekleştirilmiştir. 
Öğrencilerimiz okullarından uzak kalsalar da bu süreçte odalarını süsleyerek bu coşkuyu yaşadılar.
Okulumuz Anasınıfı öğrencileri sınıflarını süslediler, şiirler ve bayrak boyama etkinlikleriyle bayramlarını doyasıya yaşadılar.
İlkokul öğrencilerimiz sınıflarını süsleyip, odalarını süslediler. Şiirler ve Mustafa Kemal’in özdeyişleriyle bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar. 
5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz Cumhuriyet şiirlerini paylaşıp coşkuyla okudular daha sonra bu şiirler birleştirilip sosyal medya hesabımızda paylaşıldı.
7. sınıf öğrencilerimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün özdeyişleriyle bizlere seslendiler. Bu özdeyişler birleştirilip sosyal medya hesabımızda paylaşıldı.
6/A sınıfı öğrencilerimizden Selin BEDİR Akdeniz’e Doğru şiirini büyük bir coşkuyla seslendirdi.
10/A sınıfı öğrencilerimizden Toprak YURTSEVER Bayrak şiirini Çerkezköy Şehitliğinde büyük bir içtenlikle seslendirdi.
Okulumuz müzik öğretmeni Fatma Nur ÖZDAMAR öncülüğünde hazırlanan okul koromuz Cumhuriyet şarkılarını büyük bir sevinçle seslendirdiler.
Yapılan okul içi etkinliklerimiz pandemi dolayısıyla sosyal mesafe ve maske kuralına uygun gerçekleştirilmiştir. Törende emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. NİCE 97. YILLARA CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ