Hoş Geldiniz | 28 Mart 2024 Perşembe

HOŞGELDİN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

28 Eylül 2015 Pazartesi 13:19:17 ÖS 3516 kez okundu.

Okulumuzda bugün yapılan törenle hem 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılışını yaptık hem de İlköğretim Haftası’nı kutladık.  Açılış töreni ve İlköğretim Haftası kutlama programız, Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

Türk büyükleri ve aziz şehitlerimizin manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşun ve ardından hep birlikte büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul ve Anaokulu müdürümüz Sayın Tuğba Zenginal konuşmasını yaptı. Konuşmasının ardından Gülerçin Koleji öğretmen kadrosunu tanıttı. Öğretmen kadrosunun tanıtılmasından sonra Ortaokul ve Anadolu Lisesi müdürümüz Sayın Ömer Kürklü konuşmasını yaptı. Daha sonra kurucumuz Sait Bülent Gülerçin konuşmasını yaparak başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileklerini dile getirdi. Konuşmaların hemen ardından okulumuz 8.sınıf öğrencilerinden Elif Eylül Adalı konuşmasını yaparak okulumuza yeni katılan 1.sınıf öğrencilerimize seslendi. Daha sonra 2-A ve 2-B sınıfı öğrencilerinden Gülnihal Akkaya ve Zeynep Ece Doruk İlköğretim haftası adlı şiiri okudular. Hemen ardından 3-A sınıfı öğrencilerinden Zümran Karabaş Yeni Ders Yılı adlı şiirini okudu.
Sonra 4-A ve 4-B sınıfı öğrencilerinden Hiranur Ceylan ve Kağan İşcan Okulum adlı şiiri okudular. Hemen ardından okulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimize, onları koruyup kollayacak, örnek davranışlar sergileyerek onlara model olacak olan 8.sınıf öğrencilerimiz, hediyelerini takdim ettiler. Hediyeleşmenin ardından bateride Efe Anıl Öztürk ve soloda Begüm Altıntaş bizlere Barış Manço’nun unutulmaz eserlerini seslendirdiler. Müzik ziyafetinin ardından kurucumuz Sait Bülent Gülerçin, okul müdürlerimiz, 8. Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve 8. Sınıf öğrencilerimiz eşliğinde geleneksel ağaç dikimi etkinliği yapıldı.
Eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığını kabullenen Gülerçin Koleji olarak yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 


DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ